Τζανακόπουλος με αφορμή την Αντωνοπούλου: “Ατυχής η διάταξη για επιδότηση ενοικίου”

Τζανακόπουλος

«Ατυχώς ψηφίστηκε και εφαρμόστηκε η διάταξη για την επιδότηση ενοικίου» τον Αύγουστο του 2015, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον ALPHA, με αφορμή την υπόθεση της Ράνιας Αντωντοπούλου και την απόφαση να αποπεμφθεί, μετά το σάλο που ξεσήκωσε η αποκάλυψη ότι εισέπραττε επίδομα ενοικίου με την ιδιότητα του εξωκοινοβουλευτικού στελέχους της κυβέρνησης.

Η τοποθέτηση του κυρίου Τζανακόπουλου ισοδυναμεί με αυτοκριτική εκ μέρους της κυβέρνησης, αν κι ο ίδιος επέμεινε ότι η κυρία Αντωνοπούλου παραιτήθηκε, αποφεύγοντας να κάνει λόγο για αποπομπή της. Παράλληλα, σημείωσε ότι η απόφαση του πρωθυπουργού για την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας δεν ελήφθη εν θερμώ, καθώς έπρεπε να δοθούν πρώτα εξηγήσεις. «Οι αποφάσεις για αυτά τα ζητήματα δεν λαμβάνονται εν θερμώ. Έπρεπε πρώτα να δοθούν εξηγήσεις. Δράσαμε γρήγορα και αναδείξαμε μία κεφαλαιώδη διαφορά μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης», είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι ο ίδιος αγνοούσε το γεγονός ότι η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας εισέπραττε το επίμαχο επίδομα ενοικίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΝΔ επιμένει: «Ο Πάιατ μας είπε ότι δεν υπάρχει έρευνα του FBI για πολιτικούς»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παραιτήθηκε κι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου – Η σύντομη ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου

ΑΚΟΜΑ: Εν μέσω σεναρίων για ανασχηματισμό η ομιλία Τσίπρα στην Τρίπολη την Τετάρτη