Σοκάρει ο δικαστικός πραγματογνώμονας – Δύο άτομα παρακολουθούσαν την Ειρήνη Λαγούδη να αργοπεθαίνει στο αυτοκίνητό της!

Ειρήνη Λαγούδη

Επιμένει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε. 

Μάλιστα, ο δικαστικός πραγματογνώμονας Ανδριανός Γκουρμπάτσης στην έκθεση που συνέταξε, θεωρεί ότι στον τόπο θανάτου της Λαγούδη βρέθηκαν δυο άτομα. Το ένα άτομο είναι ο δολοφόνος, τον οποίο περιγράφει ως οργανωτικό και μεθοδικό και μάλιστα ως άτομο που έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει άλλα άτομα. Το δεύτερο άτομο είναι ο βοηθός του.

Τα άτομα αυτά, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, γνώριζαν τη λειτουργία του μηχανισμού της καύσης κι έτσι στόχευσαν στο να μην υπάρξει πλήρης καύση, αλλά μερική, ώστε να προκληθούν δηλητηριώδη αέρια τα οποία εισέπνευσε η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη κι έτσι πέθανε.

Κατά την εκτίμηση του κ. Γκουρμπάτση κάποιος παγίδευσε την άτυχη Ειρήνη Λαγούδη, οδηγώντας την επίτηδες στο απόμερο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή, με σκοπό να τη βγάλει από τη μέση. Πιστεύει ακόμη ότι θύτης και θύμα διαπληκτίστηκαν. Αυτό, με βάση τα στοιχεία που βρήκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Στο διαπληκτισμό επάνω ο δολοφόνος κι ο βοηθός του κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την άτυχη 44χρονη και στη συνέχεια να την τοποθετήσουν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και κατόπιν να βάλουν φωτιά.

Αυτό που σοκάρει είναι πως, ο πραγματογνώμονας ισχυρίζεται ότι ο δολοφόνος κι ο συνεργός του επί 10 με 15 λεπτά παρακολουθούσαν έξω από το αμάξι την Ειρήνη Λαγούδη να ασφυκτιά μέχρι να πεθάνει.

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας της 44χρονης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso θα παραδώσει την έκθεσή του στον Εισαγγελέα Αγρινίου, κι όπως υποστηρίζει η υπόθεση αυτή δεν θα κλείσει σύντομα καθώς υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό περιστατικό στο Λαύριο – 13χρονο κορίτσι έγινε μητέρα!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απορρίφθηκε η ένσταση: Παραμένουν προφυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

ΑΚΟΜΑ: 15 μήνες φυλακή και 6.000 πρόστιμο σε 42χρονο που άφησε το σκύλο του να πεθάνει δεμένο σε δέντρο