Ένταση έξω από συμβολαιογραφείο στο Κολωνάκι

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι, όπου είχαν συγκεντρωθεί πολίτες οργανώσεων κατά πλειστηριασμών και της ΛΑΕ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συγκεντρωμένοι πέταξαν εναντίον αστυνομικών δυνάμεων καφέδες και διάφορα αντικείμενα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους συγκεντρωμένους. Σημειώνεται ακόμη ότι δεν έγιναν προσαγωγές, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε ανακοίνωσή της νωρίτερα η ΛΑΕ ανέφερε πως σήμερα επρόκειτο να πλειστηριαστούν ένα ακίνητο ημιυπόγειο 480 τ.μ. (επαγγελματικός χώρος) για χρέος 50.000 ευρώ και με τιμή πρώτης προσφοράς 48.000 ευρώ, καθώς και ένα οικόπεδο 500 τ.μ. για χρέος 40.000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς 30.000 ευρώ.

Από την πλευρά του όμως και σε δική του ανακοίνωση, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ανέφερε πως οι δύο πλειστηριασμοί που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή του Κολωνακίου αφορούν οφειλές, που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ, όπως μετέδωσε το capital.gr,

Σημείωνε ακόμη πως και στις δύο περιπτώσεις οι πλειστηριασμοί δεν αφορούν την κύρια κατοικία των οφειλετών και “σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για “λαϊκές κατοικίες” όπως αρέσκονται να τις ορίζουν οι γνωστές πλέον για την παραπληροφόρηση συλλογικότητες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατασκοπικό θρίλερ στην Αθήνα – Παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές Ρωσίδα πληροφοριοδότης

«Βόμβα» από ΣτΕ: Αντισυνταγματική η απόφαση Φίλη για τα θρησκευτικά

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ την Τετάρτη 28 Μαρτίου