Αποκαλύψεις “βόμβα”: “Πάει για πολιτικός ο Ιβάν Σαββίδης – Τέλος από πρόεδρος του ΠΑΟΚ”

Αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη από την προεδρία του ΠΑΟΚ για να ασχοληθεί με την πολιτική και στη θέση του να βρεθεί ο γιος του Γιώργος, βλέπει ο Νίκος Πετρουλάκης όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο sportdog.gr.

Ο διευθυντής τής εφημερίδας Arena Press και μπαρουτοκαπνισμένος δημοσιογράφος, αναφέρθηκε ακόμα στην τεράστια οικονομική ρευστότητα που διαθέτει πλέον ο Ιβάν Σαββίδης, τέτοια που θα μπορούσε να τον κάνει να φτιάξει με αποκλειστικά δική του δαπάνη δύο και τρία νέα γήπεδα για τον σύλλογο.

Ακόμα, αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι, στο ενδεχόμενο συμμετοχής του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην διπλωματικού τύπου πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για να απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που είναι φυλακισμένοι στην Τουρκία.

«Μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Σαββίδη στην Ελλάδα και με δεδομένη τη σχέση του με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, γιατί ο Σαββίδης εκτός των άλλων είναι και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων στη Ρωσία, του έστειλε μια επιστολή. Ευχήθηκε για την επανεκλογή του Πούτιν και του ζήτησε κάτι που δεν έχει κάνει κανείς άλλος από την Ελλάδα: Να βοηθήσει για να απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης και περνούν το δεύτερο Εξπρές του Μεσονυκτίου», ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Πετρουλάκη στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το ίδιο θέμα:

«Πρόκειται για μια καθαρά πατριωτική κίνηση και αν καταφέρει να πείσει τον Πούτιν να μιλήσει στον Ερντογάν, θα πρόκειται για μια μεγάλη διπλωματική νίκη. Όλος αυτός ο πόλεμος που έχει αρχίσει σε βάρος του Σαββίδη, είναι πόλεμος επιχειρηματικών συσχετισμών, μάχη επιχειρηματικό-κοινωνικό-πολιτική κατά του Σαββίδη. Αυτά συμβαίνουν λόγω επιχειρηματικών συμπλεγμάτων που βρίσκονται και κινούνται στην Αθήνα και ο Σαββίδης τούς χαλάει τη μαγιά. Επιχειρηματικά είναι ο μοναδικός που επενδύει στη Βόρεια Ελλάδα και μάλιστα το κάνει με μεγάλα ποσά. Ο πόλεμος εναντίον του άρχισε από τη στιγμή που πήρε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί».

«Δύο και τρία γήπεδα για τον ΠΑΟΚ»

Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά στις ράγες και μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που αποκαλύψατε στην Arena Press, έχει αποφασίσει να βάλει όλα τα χρήματα από τη δική του τσέπη.

«Στο πρότζεκτ του 1,6 δισ δολάρια που πήρε από τους Ιάπωνες, ο Σαββίδης έχει αποφασίσει να κάνει με δική του χρηματοδότηση το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Θέλει να βγάλει τις άδειες για τη νέα Τούμπα, για να μην την πατήσει όπως ο Γρανίτσας που άφησε την ΑΕΚ σαν τσιγγάνα. Θέλει να πάρει πρώτα τις άδειες και έπειτα να πάει στο Καυταντζόγλειο για δύο χρόνια. Η οικονομική του ρευστότητα είναι τέτοια που επιτρέπει να φτιάξει 2 και 3 γήπεδα για τον ΠΑΟΚ. Η επόμενη κίνηση είναι να παίξει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εφόσον τα καταφέρει να παίξει έστω και μια φορά στους ομίλους και να πάρει τα 22 εκατ. ευρώ που έπαιρνε και ο Μαρινάκης όλα αυτά τα χρόνια, θα υπάρξει αγωνιστική εκτόξευση του Δικέφαλου».

«Θα πάρει τρεις παικταράδες»

Προφανώς θα υπάρχει και πλάνο για τις μεταγραφές του προσεχούς καλοκαιριού.

«Είναι βέβαιο ότι το καλοκαίρι θα φέρει στην Τούμπα μεγάλους παίκτες, γιατί αν πάρει φέτος το πρωτάθλημα λόγω των δικαστικών διαμαχών, της πιθανότητας αφαίρεσης βαθμών κ.λπ. είναι βέβαιο ότι και του χρόνου θα διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα. Αλλά το καλοκαίρι που έρχεται η στόχευση είναι να φέρει 3 μεγάλους παίκτες, επιπέδου Πρίγιοβιτς, Βιεϊρίνια και Μάτος. Πιστεύω ότι οπωσδήποτε θα πάρει έναν σέντερ μπακ, έναν αμυντικό μέσο, ένα δεκάρι και έναν επιθετικό επιπέδου Πρίγιοβιτς. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το μπάτζετ, βέβαια, καθώς τον φρενάρει και το Financial Fair Play. Αλλά δεν αποκλείω να πουληθούν παίκτες το προσεχές καλοκαίρι, η φιλοσοφία του Σαββίδη είναι ότι δεν κρατάει κάποιον με το ζόρι αν δεν θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ».

«Πρόεδρος ο Γιώργος, πολιτικός ο Ιβάν»

Τέλος, με όλα αυτά ως δεδομένα, θα ήθελα να μου πείτε πώς περιμένετε να την επόμενη μέρα για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

«Ο Σαββίδης θα μείνει στην Ελλάδα και πιστεύω ότι θα δραστηριοποιηθεί πολιτικά. Δεν ξέρω αν θα κάνει κόμμα όπως λέγεται γενικώς, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθεί με την πολιτική. Και θα βάλει τον γιο του στον ΠΑΟΚ. Ειδικά αν τιμωρηθεί για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο, κάτι που προφανώς ήταν λάθος του, περιμένω να αντικατασταθεί στην προεδρία και βλέπω τον γιο του τον Γιώργο, που έχει γίνει περισσότερο άρρωστος ΠΑΟΚτσής και από όσους είναι στη θύρα 4, να προχωράει τις μεταγραφές από εδώ και πέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο σοκ για τον ΠΑΟΚ: «Βαρύς ο πέλεκυς» από την Super League

Στο νοσοκομείο ο οπαδός του ΠΑΟΚ που τραυμάτισε τον Γκαρθία

Πρώτες αντιδράσεις Σαββίδη: Αποσύρει την χορηγία της «Σουρωτή» στην Super League;