Διαψεύδει ο Τζανακόπουλος: “Δεν υπάρχει καμία μεταγωγή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών”

Τζανακόπουλος

Διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ακόμα και τις πληροφορίες που μετέδωσε ακόμα και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περί μεταφοράς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο της Αδριανούπολης.

Με νεότερο τηλεγράφημά του το ΑΠΕ αναφέρει: “Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται στην Τουρκία, δεν θα έχουν καμία επαφή σήμερα με τη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Για ενδεχόμενο τηλεφωνήματος του πρωθυπουργού στον Ερντογάν είπε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για την ώρα στην ατζέντα του πρωθυπουργού. Κι επειδή θεωρούμε το θέμα διμερές δεν έχουμε ζητήσει καμία παρέμβαση προς τον Ταγίπ Ερντογάν”.

Νωρίτερα στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο κ. Τζανακόπουλος είπε: «Η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να παίρνει διπλωματικές και πολιτικές πρωτοβουλίες για τη διευθέτηση του προβλήματος και την εξασφάλιση της επιστροφής τους στη χώρα μας το συντομότερο δυνατόν».

«Για το θέμα αυτό και για τον προσδιορισμό των επόμενων βημάτων και πρωτοβουλιών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5.00 το απόγευμα συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο», επισήμανε ο κ. Τζανακόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα των σχέσεων Καμμένου-Τσίπρα, είπε ότι οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι άριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή – Στο δικαστήριο οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο επεισόδιο στον Έβρο – Συνελήφθη Τούρκος υπήκοος από Έλληνες στρατιώτες μετά από πυροβολισμούς!

ΑΚΟΜΑ: Παρέμβαση Πάιατ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: «Ελπίζουμε ότι αυτό το θέμα θα επιλυθεί σύντομα»