Κηδεία Αστόρι – Τι ζητάει με ανακοίνωσή της η οικογένεια του

Αστόρι

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το πρωί της Πέμπτης το τελευταίο “αντίο” στον αδικοχαμένο αρχηγό της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι. Την Τετάρτη όμως ο κόσμος θα μπορέσει να αποτίσει φόρο τιμής στον Ιταλό αμυντικό, που “έφυγε” από ανακοπή καρδιάς.

Όπως ενημέρωσε η Φιορεντίνα -με “τιτίβισμα της- η σορός του Αστόρι θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το μεσημέρι της Τετάρτης (07/03) μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας στο ομοσπονδιακό τεχνικό αθλητικό κέντρο της “σκουάντρα ατζούτα” που βρίσκεται στη Φλωρεντία στην περιοχή Κοβερτσιάνο. Στη σημείο έχουν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες από τους “βιόλα”.

Να αναφέρουμε πως η οικογένεια του Αστόρι γνωστοποίησε -με ανακοίνωσή της- ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε λήψη φωτογραφίας ή κινηματογράφηση, κατά τη διάρκεια της κηδείας του αρχηγού της Φιορεντίνα, που θα γίνει την Πέμπτη στην Φλωρεντία στη Βασιλική της Σάντα Κροτσέ. Την ημέρα εκείνη, οι σημαίες στην πόλη θα είναι μεσίστιες.

Να θυμίσουμε πως τα αποτελέσματα της χθεσινής νεκροψίας (06/03), η οποία είχε διάρκεια πάνω από τρεις ώρες, έκαναν γνωστό ότι ο θάνατός του Αστόρι οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη μνήμη του Ντάβιντε Αστόρι – Φιορεντίνα και Κάλιαρι αποσύρουν τη φανέλα με το Νο13

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυστηρό μήνυμα Μαρινάκη στον Ολυμπιακό: «Όλοι στην ομάδα είναι υπό κρίση»

ΑΚΟΜΑ: Έγραψε ιστορία ο Πρίντεζης! Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού