Ν. Μπακογιάννη για Novartis: Η κυβέρνηση θέλει τον διασυρμό στελεχών της ΝΔ (Βίντεο)

Στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου Παρεμβάσεις βρέθηκε καλεσμένη η Βουλευτής Α΄ Αθηνών – Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ και πρώην Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ της Τετάρτης 21 Μαρτίου.

Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την υπόθεση Novartis και την αποχώρηση του κόμματος από την προανακριτική, λέγοντας ότι “θέλουμε να διερευνηθεί η υπόθεση και να πάει σε βάθος, που αυτό σημαίνει ότι η προανακριτική επιτροπή θα προχωρήσει και θα κάνει την έρευνα της, να καλέσει το σύνολο των μαρτύρων, θα ζητήσει την παράσταση των μαρτύρων, ώστε να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις”.

Συνέχισε επίσης λέγοντας ότι “εμείς ζητήσαμε επειδή είναι και προστατευόμενοι μάρτυρες να εμφανιστούν με όποιον τρόπο μπορούν αρκεί να καταθέσουν. Αυτό όμως η κυβέρνηση δεν το θέλει. Αντιθέτως αυτό που θέλει είναι να συνεχίσει τον διασυρμό των 8 στελεχών της αντιπολίτευσης και δεν είναι τυχαίο ότι δεν έφυγε μόνο η Νέα Δημοκρατία από την προανακριτική αλλά και όλα τα κόμματα, γιατί δεν θέλουν να είναι κομπάρσοι σε ένα θέατρο του παραλόγου”.

Δείτε όλα όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η τοποθέτηση της ξεκινάει στο 58:30ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζανακόπουλος για Έλληνες στρατιωτικούς: Η Τουρκία συμπεριφέρεται με προκλητικό τρόπο

Δήλωση Λοβέρδου: «Δεν θα προσέλθω στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis»

Μέσω… Ελσίνκι η λύση που προτείνει ο Σημίτης για την τουρκική προκλητικότητα

ΝΔ: «Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους συνταξιούχους με την επιστροφή των παρανόμων κρατήσεων»