«Ξύπνησε» με τεσσάρα ο Ολυμπιακός και περιμένει το ντέρμπυ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Χωρίς να ανεβάσει ρυθμούς σε κανένα σημείο του αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ εύκολα με 4-0 τον Πλατανιά στα Χανιά και διατήρησε τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα, περιμένοντας παράλληλα και την απόφαση για το -3, αλλά και το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Το σκορ για τους Ερυθρόλευκους άνοιξε στο 14′ ο Ρομαό ύστερα από ωραία σέντρα του Κούτρη, που πήρε την πάσα από τον Μιραλάς. Δέκα λεπτά αργότερα ο Φορτούνης έβγαλε την κάθετη στον Ανσαριφάντ, αυτός πλάσαρε πάνω στον Κλιάιτς και στο “ριμπάουντ” ο Μάριν έγραψε το 0-2 από κοντά, σύμφωνα με το sportdog.gr.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει στο ρελαντί, αλλά παρόλα αυτά στο 35′ ο Μιραλάς πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο Λιμάνι. Το τελικό 0-4 σημείωσε ο Παπ Σισέ με όμορφη κεφαλιά στο 58′, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Ομάρ από δεξιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου (46′ Πατράλης), Ντικαμονά, Ουές, Δημούτσος (46′ Κοροβέσης), Μάλσα, Πλιάτσικας (71′ Παπανικολάου), Ενσικουλού, Κασάλιτσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρσία): Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (66′ Ζιλέ), Φορτούνης (62′ Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75′ Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο στον ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής μεταγραφή 1.000.000€!

«Μπουρλότο» στην Τούμπα – Έξαλλος ο Σαββίδης παίρνει… κεφάλια

Πρώτες αντιδράσεις Σαββίδη: Αποσύρει την χορηγία της «Σουρωτή» στην Super League;