Kardashian – Jenner: Πολλά τα εκατομμύρια που έχουν στις τράπεζες

Κim, Kourtney και Khloe Kardashian, Kendall και Kylie Jenner. Πέντε αδελφές, εκατοντάδες εκατομμύρια. Πόσα χρήματα έχει ο τραπεζικός λογαριασμός της καθεμίας;

Η οικογένεια της Kris Jenner έχει καταφέρει να θεωρείται η διασημότερη όχι μόνο της Αμερικής μα και του κόσμου ολόκληρου. Και τι είναι αυτό που συνοδεύει συνήθως την τεράστια φήμη; Σωστά μαντεύεις. Τα πολλά -τα πάρα πολλά- εκατομμύρια.

Πλουσιότερη όλων φέρεται να είναι η μικρότερη κόρης της Kris Jenner, Kylie, της οποίας η σειρά καλλυντικών «Kylie Cosmetics» της έχει αποφέρει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Αν και μόλις 20 ετών, η προσφάτως μανούλα Kylie έχει στην κατοχή της 368 εκατομμύρια δολάρια!

Σαφώς περισσότερα από τα 175 εκατομμύρια της Kim η οποία αν και η διασημότερη Kardashian έχασε την πρωτιά από τη μικρή της αδερφή. Ακολουθούν η Khloe και η Kourtney Kardashian με 40 και 35 εκατομμύρια δολάρια περιουσία αντίστοιχα.

Τελευταία έρχεται η Kendall Jenner που αν και μοντέλο, έχει συγκεντρώσει μόλις 18 εκατομμύρια, μιας και δεν διακρίνεται για το επιχειρηματικό δαιμόνιο των αδερφών της.

 

Η περιουσία του μοναδικού άνδρα της οικογενείας, Rob Kardashian, ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια δολάρια, ποσό εξωπραγματικό αν σκεφτεί κανείς πως ο αδερφός των Kardashian – Jenner ό,τι έβγαλε το έβγαλε εκμεταλλευόμενος απλά το όνομά του.

Κάνε την πρόσθεση και θα έρθεις αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα. Τα παιδιά της Kris «αξίζουν» κάτι λιγότερο από 650 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή: womenonly.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μάνα-μάνατζερ των Καρντάσιαν λιάζεται στο Αιγαίο (pics)

Χρυσοπληρώνουν την Καρντάσιαν με 150 εκατ δολάρια για να συνεχίσει το ριάλιτι

Τρόμος για τις Καρντάσιανς – Ένοπλη γυναίκα εισέβαλε στην μπουτίκ τους (pics & video)