Το είπε και ο Πούτιν: Να γιατί οι Ρωσίδες ιερόδουλες είναι οι ομορφότερες στο κόσμο

Μια… ιστορική αναδρομή, με αφορμή το σχόλιο του Ρώσου προέδρου ότι η χώρα του «έχει ορισμένες από τις ομορφότερες πoρνες του κόσμου» – H KGB, οι «εξαγωγές» και η… ταρίφα

Είναι γνωστές, παγκοσμίως για τα κάλλη τους… Η δημοτικότητα τους βρίσκεται στα ύψη σε πολλούς οίκους ανοχής ανα τον κόσμο, ενώ η «ταρίφα» τους είναι στις υψηλότερες.. Αν και στην ίδια τους τη χώρα, η πoρνεία, είναι παράνομη αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και απούσα. Αν κάποιος έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις ή φιλίες, τότε μπορεί, εύκολα, να βρεθεί σε μία toc hkas (πιάτσα με πoρνες) και να απολαύσει τις μοναδικές υπηρεσίες μιας Ρωσίδας ιερόδουλης.

Γνωρίζοντας πολύ καλά όλα τα παραπάνω, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να έπλεξε, το εγκώμιο των Ρωσίδων ιερoδουλων στον Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από υπομνήματα, στα οποία ο πρώην διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ κατέγραψε συζητήσεις που είχε πέρυσι με τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Έχουμε ορισμένες από τις ομορφότερες πόρνες του κόσμου», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ, σύμφωνα με το 15σέλιδο ντοκουμέντο, όπως μεταδίδουν το Associated Press και το CNN.

Η πoρνεία στην Ρωσία

Η πoρνεία στη Ρωσία είναι παράνομη. Η ποινή για συμμετοχή στην πoρνεία κυμαίνεται από 1500 έως 2000 ρούβλια. Ωστόσο, η οργάνωση της πορνείας τιμωρείται με φυλάκιση… γι’ αυτό παραμένει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στη Ρωσία.

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, στη Ρωσία, υπάρχουν, πλέον, πάνω από ένα εκατομμύριο πόρνες, ποσοστό μεγαλύτερο και από όλους τους γιατρούς, αγρότες και πυροσβέστες, μαζί(!).

Ισορική αναδρομή

Από τα τέλη του 19ου αιώνα, είναι νόμιμη στη Ρωσική Αυτοκρατορία και οι πoρνες εκδίδονταν με ένα ειδικό «κίτρινο εισιτήριο». Στην πλειονότητα των πόλεων υπήρχαν πολυάριθμα πoρνεία, που ποικίλαν ανάλογα με την κοινωνική και οικονομική τάξη που άνηκε κάποιος. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν που προορίζονταν από την αριστοκρατία μέχρι την εργατική τάξη.

Από νομικής απόψεως, μόνο οι γυναίκες είχαν τη δυνατότητα να κατέχουν οίκους ανοχής. Ωστόσο, η παράνομη πoρνεία, οδήγησε, αργότερα, οι περισσότεροι οίκοι ανοχής να διευθύνονται από άντρες.

Eίναι παράνομη στη Ρωσία από την ίδρυση της Σοβιετικής Ένωσης. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των μετα-σοβιετικών χρόνων, αυτή η βιομηχανία γνώρισε σημαντική ανάπτυξη και άνθιση.

Πριν από το 1917, εκτιμάται ότι υπήρχαν περίπου 25.000 – 30.000 πoρνες στη Μόσχα.

Αξιοσημείωτο του γεγονότος αυτού είναι ότι το 1925, ιδρύθηκαν αρκετά κέντρα ιατρικής περίθαλψης προκειμένου να θεραπεύσουν τους αλκοολικούς και τις… πoρνες.

Μέχρι το 1929 υπήρχαν πέντε στη Μόσχα. Σύμφωνα με μυστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1920, σχεδόν το 60% των αστικών σοβιετικών ανδρών χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες των οίκων ανοχής.

Οι Ρωσίδες ιερόδουλες υπό την προστασία της KGB και της αστυνομίας

Από το 1920 και μετά, υπήρχε, επίσης, μια ξεχωριστή κατηγορία στις πόρνες, οι λεγόμενες «intergirls», οι οποίες εργαζόντουσαν σε ξενοδοχεία για τους τουρίστες και η πληρωμή τους γινόταν δεκτή μόνο σε ξένα νομίσματα.

Οι γυναίκες αυτές που εργάζονταν σε ξενοδοχεία και σε απλούς σταθμούς, είχαν συχνά, προστασία από την τοπική αστυνομία, ενώ αυτές που εργάζονταν σε πολυτελή ξενοδοχεία, βρισκόντουσαν υπό την προστασία της KGB.

Ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, η κυβέρνηση της πόλης της Μόσχας έκανε πολλές αξιοσημείωτες προσπάθειες για την εξάλειψη της πορνείας στη Ρωσία. Για το λόγο αυτό, οι πoρνες συχνά κουβαλούσαν μαζί τους εκατό ρούβλια με τα οποία να δωροδοκούσαν την αστυνομία.

Η τεράστια εξαγωγή από την Ρωσία

Εξαιτίας του γεγονότος ότι οι οι Ρωσίδες ιερoδουλες, ήταν πολυάριθμες (κυρίως λόγω φτώχειας)… άρχισαν σιγά – σιγά να αποκτούν τεράστια φήμη, παγκοσμίως, ενώ στα τέλη της δεκαετίες του’90, άρχισαν και οι πρώτες μαζικές εξαγωγές γυναικών.

Στο Τελ Αβίβ, μεταξύ 1996 και 2001, ο αριθμός των οίκων ανοχής αυξήθηκε από 30 σε 150 – κυρίως λόγω της εισροής Ρωσίδων στο Ισραήλ.

Το ρούβλι πέφτει… η «ταρίφα» των Ρωσίδων αυξάνεται

Αξιωσημείωτο της δημοτικότητας τον Ρωσίδων είναι το γεγονός ότι, το 2014 και ενώ η τιμή του ρουβλιού είχε πέσει κατακόρυφα, σ΄ ένα από τα πιο πολυσύχναστα ρωσικά λιμάνια, σ’ αυτό του Μουρμάνσκ, οι πoρνες που «έκαναν πιάτσα εκεί» αντί να μειώσουν την ταρίφα τους, την αύξησαν έως και 40%, λόγω της υψηλής ζήτησή τους.

Οι ίδιες, απέδιδαν, τότε, την αύξηση στη συναλλαγματική ισοτιμία του ρωσικού εθνικού νομίσματος που βρισκόταν σε ελεύθερη πτώση και δήλωναν πως σε περίπτωση που δεν διορθωθεί η κατάσταση θα άρχιζαν να πληρώνονται μόνο σε δολάρια.

Ο αριθμός τους μεγάλος, η ζήτησή τους τεράστια και η δημοτικότητα τους αναμφισβήτητη… Όπως και να ‘χει… οι Ρωσίδες είναι όντως «από τις ομορφότερες πoρνες του κόσμου» και γι’ αυτό είναι και από τις πιο περιζήτητες.

Πηγή: Tromaktiko

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Ρωσίδες μαζορέτες είναι από… άλλο πλανήτη (Βίντεο)

Ρωσίδα φοιτήτρια ανέβασε τη φούστα της για να διαμαρτυρηθεί… (video)

21χρονη Ρωσίδα ακτιβίστρια βρέθηκε ολόγυμνη μέσα σε δάσος στη Σιβηρία (Βίντεο)