Ανατροπή στο Survivor – Στο νοσοκομείο ξανά ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος! (video)

Survivor

Όπως είναι γνωστό, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, το γνωστό μοντέλο, περνάει δύσκολα στο “Survivor” κι έχει επιλέξει να απομονωθεί από τους συμπαίκτες του.

Ο μόνος με τον οποίο κάνει παρέα το τελευταίο διάστημα, είναι ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, ο οποίος στεναχωρήθηκε που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο συμπαίκτης του και το σχολίασε στην κάμερα.

«Με το που έμαθα ότι ο Θοδωρής θα πάει στο νοσοκομείο στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα ο ίδιος, ο ειλικρινής, ο σωστός, ο άνθρωπος που σε κοιτάει στα μάτια και αναγνωρίζεις τι έχει τραβήξει και πόσο μπορείς να εμπιστευτείς έναν τέτοιον άνθρωπο. Είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι και μιλάω με όλα τα παιδιά. Απλώς, στον Θοδωρή ανοιγόμουν, μιλάγαμε για τα προσωπικά μας, κάναμε σχέδια και όνειρα για έξω από το παιχνίδι… Και υπήρχε μια συναισθηματική επαφή και είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσει και έξω από το παιχνίδι η παρέα η δική μου και του Θοδωρή. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα», είπε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο «Survivor»: «Ο Θοδωρής μπορεί και να έχει φύγει τώρα που μιλάμε» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξομολόγηση από τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Πέρασα δύσκολα με το διαζύγιό μου από τον Γιώργο Πολυχρονίου» (video)

ΑΚΟΜΑ: Η Δούκισσα πόσταρε την πρώτη φωτογραφία του γιου της στο Instagram (pic)