Αυλωνίτου: Η αντιπολίτευση αξιοποιεί κάθε βίαιο περιστατικό για πολιτικό όφελος (Βίντεο)

Για το θέμα της εγκληματικότητας μίλησε η βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Άκη Παυλόπουλου στις Παρεμβάσεις την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου.

Συγκεκριμένα η κ. Αυλωνίτου ανέφερε ότι παραδοσιακά η Ελλάδα έχει χαμηλή εγκληματικότητα σε σχέση με άλλες χώρες. “Το γεγονός όμως ότι τις τελευταίες δεκαετίες το έγκλημα έχει αλλάξει και είναι πιο οργανωμένο και έχουμε κάποια βίαια περιστατικά, ενώ αν πάρουμε τα στατιστικά από την Ελληνική Αστυνομία που δείχνουν κάμψη, αυτή η βιαιότητα να μπαίνει ο άλλος στο σπίτι σου, στην κρεβατοκάμαρα σου την ώρα που κοιμάσαι,αυτή η βίαιη εικόνα προκαλεί φόβο στους πολίτες”, τόνισε η βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Αυλωνίτου δεν παράλειψε να “επιτεθεί” και στην αντιπολίτευση Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι επενδύει ρητορικά σε αυτόν τον φόβο της κοινωνίας, θεωρώντας ότι είναι πρόσφορο έδαφος για πολιτική.

“Κάθε βίαιο περιστατικό αξιοποιείται από την αντιπολίτευση δημιουργώντας και προκαλώντας φόβο στον κόσμο κάτι το οποίο είναι και αντιδημοκρατικό, ενώ παράλληλα δεν προσφέρει και καλή υπηρεσία στην χώρα”, ανάφερε χαρακτηριστικά η κ. Αυλωνίτου.

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις Παρεμβάσεις. Η τοποθέτηση της ξεκινά στο 15:25ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για ανεπάρκεια κατηγορεί ο Α. Γεωργιάδης Καμμένο και Κοτζιά (Βίντεο)

Γιγαντώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία μετά το «τρελός ο Ερντογάν» του Καμμένου!

Λεβέντης για Σκοπιανό: «Η κυβερνητική πρόταση θα περάσει από τη Βουλή και χωρίς τους ΑΝΕΛ»