“Βόμβα” στο Epsilon: Την πόρτα της εξόδου βλέπουν όλοι οι παρουσιαστές!

Κάτι παραπάνω από ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Epsilontv! Εξελίξεις οι οποίες έρχονται για ν ΄αλλάξουν όλα τα δεδομένα…

Εξελίξεις οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως θ ΄αλλάξουν άρδην το τηλεοπτικό τοπίο, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και το ρεπορτάζ, πριν από λίγη ώρα επιδόθηκε σε όλους τους παρουσιαστές του καναλιού των Μελισσίων, σχετική επιστολή, μέσα από την οποία ενημερώθηκαν -εκτός των άλλων- πως οι συμβάσεις που διατηρούν αυτή τη στιγμή με το κανάλι λήγουν και δεν πρόκειται να ανανεωθούν.

Αν θέλει κανείς να μεταφράσει αυτή την διοικητική κίνηση-ματ που αποφάσισαν να κάνουν οι ιθύνοντες του Epsilontv, αντιλαμβάνεται πως είναι αυτό που λέμε «το μηδέν θα κάνω κύκλο», σε σχέση με την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Με άλλα λόγια, με αυτή τους την κίνηση βάζουν μία τελεία στην προηγούμενη εποχή του καναλιού και γυρίζουν μια και καλή σελίδα, ξεκινώντας τα πάντα από την αρχή. Από τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος, μέχρι συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές Οι πάντες και τα πάντα κρίνονται! Με όσους καταφέρουν να βρουν κοινό τόπο συζήτησης και καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις συνεχίζουν και όσοι δεν μπορέσουν να ενταχθούν στο νέο πλαίσιο, προφανώς και θ ΄αποχωρήσουν!

Εν κατακλείδι, μόλις ξεκίνησε μία «καυτή» περίοδος για το brand-new Epsilontv!!!

Πηγή: grxpress

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα γκάφα στην ΕΡΤ – Δείτε τι κάνει ρεπόρτερ που νομίζει ότι έκλεισε η κάμερα (video)

Βαρύ το τίμημα για τους απεργοσπάστες – Εκτός ΕΣΗΕΑ οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ

Ανοίγουν σαμπάνιες στον ΣΚΑΪ – Τι νούμερα έκανε το πάρτι ένωσης στο Survivor!