Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων στην πόλη Μύνστερ της δυτικής Γερμανίας σύμφωνα με το Spiegel Online.

Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν ένα μικρό φορτηγό έπεσε πάνω σε ομάδα πεζών που βρίσκονταν στην παλιά πόλη του Μούνστερ, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Ο οδηγός αυτοκτόνησε επιτόπου χρησιμοποιώντας το όπλο του.

Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος στην περιοχή της παλιάς πόλης του Μούνστερ, όπου νωρίτερα σήμερα μικρό φορτηγό πέσε πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να χάσουν τη ζωή τους και 50 να τραυματιστούν – εκ των οποίων έξι σοβαρά -, επιβεβαίωσε η Αστυνομία της περιοχής, καλώντας ωστόσο τους πολίτες να αποφεύγουν το σημείο, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των αρχών.

Αντίθετα με πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν αναζητεί περισσότερους δράστες, εκτός από τον οδηγό, ο οποίος, όπως επιβεβαιώθηκε, αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε στο σημείο της επίθεσης.

Νωρίτερα όπως είχε κάνει γνωστό το περιοδικό Der Spiegel, οι αρχές εκτιμούσαν ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. Σε ανάρτηση της η Αστυνομία της περιοχής έκανε λόγο για «αδιευκρίνιστη» κατάσταση. Οι αρχές, οι οποίες είχαν αποκλείσει μεγάλο μέρος του κέντρου της πόλης, διεξήγαγαν έλεγχο για εκρηκτικά και είχαν ζητήσει από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Περισσότεροι από 300 λαθρομετανάστες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Στο έλεος των μουσουλμάνων η Σουηδία: «Βοηθήστε μας…» (Βίντεο)

Σάμος: Μαθήτρια «ξάπλωσε» μετανάστη που της επιτέθηκε