Η κόκα στο… πέος του χειρουργού έστειλε στον τάφο την ερωμένη του

Σε θανατηφόρο «όπλο» μετέτρεψε το αναπαραγωγικό του όργανο Γερμανός γιατρός που κατηγορείται ότι προκάλεσε τον θάνατο μιας γυναίκας από υπερβολική δόση κοκαΐνης, ενώ φέρεται ότι είχε χορηγήσει ναρκωτικές ουσίες σε τουλάχιστον τρεις γυναίκες με τη μέθοδο του στοματικού σεξ.

Ο 42χρονος πλαστικός χειρουργός Αντρέας Νίντερμπιχλερ, οποίος τον Ιούλιο του 2016 είχε τη θέση του διευθυντή στη Harzer Clinic στη Σαξονία – Ανχαλτ, φέρεται ότι πασπάλιζε το πέος του με κοκαΐνη πριν από τις συνευρέσεις του με γυναίκες που γνώριζε μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών.

Στην κλινική

Σύμφωνα με την εισαγγελία, το 38χρονο θύμα είχε συναινέσει σε στοματικό σεξ πριν καταρρεύσει στο σπίτι του στο Χάλμπερσταντ, στις 20 Φεβρουαρίου.

Το διαμέρισμα του γιατρού βρισκόταν μέσα στον χώρο της κλινικής, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγο αργότερα.

Από την ιατροδικαστική έρευνα προέκυψε ότι ο θάνατός της οφειλόταν σε υπερβολική δόση κοκαΐνης. Επειτα από έρευνες των τοπικών Αρχών, διαπιστώθηκε ότι ο Νίντερμπιχλερ είχε χορηγήσει ναρκωτικά σε άλλες τρεις γυναίκες εν αγνοία τους, κατά τον ίδιο τρόπο.

«Τα θύματα που έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής έχουν αναφέρει ότι αρρώστησαν στις συναντήσεις τους. Ολες παρουσίασαν συμπτώματα που συνάδουν με χρήση ναρκωτικών» ανέφερε ο εισαγγελέας Χαλ Ρόγκενμπουκ, προσθέτοντας ότι όλες τους είχαν προθυμοποιηθεί να του κάνουν στοματικό σεξ.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι στα θύματά του δεν συγκαταλέγεται καμία από τις πελάτισσές του, με τις οποίες διατηρούσε μια άκρως επαγγελματική σχέση.

Ο χειρουργός βρίσκεται υπό κράτηση σε μονάδα εξαρτημένων ατόμων της πανεπιστημιακής κλινικής του Μάγκντεμπουργκ, όπου ακολουθεί θεραπεία για τον εθισμό του σε ναρκωτικές ουσίες.

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έφαγε το «Χάρο της Καρολίνας» και κατέληξε στα επείγοντα

Γαλλία: Μήνυση για «έκθεση σε κίνδυνο θανάτου» σε καπνοβιομηχανίες κολοσσούς

Μάτια: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου (Βίντεο)