Καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή η Έφη Θώδη

Θώδη

Η τραγουδίστρια κλήθηκε την περασμένη Πέμπτη να απολογηθεί στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», η Έφη Θώδη είχε ήδη πληρώσει πρόστιμο που της είχε επιβληθεί, περίπου τα 3.000 ευρώ, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο για τις προθέσεις της κι έτσι καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Η γνωστή τραγουδίστρια εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο της, η οποία υποστήριξε ότι έγινε μεν η παράβαση εν αγνοία της, ωστόσο, πλήρωσε κανονικά το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε διαπιστωθεί η κλοπή. Το δικαστήριο, όμως δεν φάνηκε να πείθεται και δεν έκλεισε η υπόθεση, αλλά αναγνώρισε την κίνησή της να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε ως ελαφρυντικό, ωστόσο η τραγουδίστρια δεν γλίτωσε την ποινή.

Η Έφη Θώδη τόνισε ότι την περίοδο που έγινε η κλοπή του ρεύματος εκείνη βρισκόταν στο εξωτερικό, σύμφωνα με το επαγγελματικό της πρόγραμμα. Όταν επέστρεψε και ενημερώθηκε από την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού τι είχε γίνει, έσπευσε να πληρώσει το πρόστιμο.

Η τραγουδίστρια θα συνεχίσει να έχει δικαστικές περιπέτειες, αφού θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό – Όλα όσα είπε για την περιπέτεια της υγείας της (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ελένη Φιλίνη απαντά πρώτη φορά για τη Βάνα Μπάρμπα: «Δεν είναι χιούμορ ή πλάκα, είναι προσβολή, ψεύδος και κακοήθεια!» (video)

ΑΚΟΜΑ: «Βόμβα» στο τηλεοπτικό τοπίο – Το 60% του ALPHA στα χέρια του Βαρδινογιάννη!