Οργή για την Γλυκερία και την συναυλία της στην Τουρκία

Διχάζει η ζωντανή εμφάνιση της Γλυκερίας στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω της χριστιανικής Μεγάλης Εβδομάδας, των… πολεμικών ιαχών του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας αλλά και της παραμονής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανουπόλεως.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα δώσει τη Μεγάλη Τρίτη προγραμματισμένη συναυλία, όπως διαβάζουμε στην Espresso, στον πασίγνωστο χώρο εκδηλώσεων της γειτονικής χώρας, το Ις Σανάτ.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη προωθήσει την εμφάνισή της με διθυραμβικά σχόλια για την ίδια. Την ίδια ώρα, αρκετοί χρήστες στα δικά μας κοινωνικά μέσα την… περιλούζουν με καθόλου κολακευτικά κοσμητικά επίθετα για την επιλογή της να εμφανιστεί στην Τουρκία την ώρα που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές.

Από την πλευρά της Γλυκερίας, σύμφωνα με την εφημερίδα, γίνεται λόγος για διαχωρισμό της πολιτικής με τη μουσική, τονίζοντας πως οι καλλιτέχνες δεν είναι για να χωρίζουν, αλλά για να ενώνουν τους λαούς.

“Τώρα θα τραγουδήσει στην Κωνσταντινούπολη και σε λίγες μέρες θα δώσει μια συναυλία στο Τελ Αβίβ. Οι συναυλίες αυτές κλείνονται αρκετό καιρό πριν. Όχι, βέβαια, με γνώμονα πόσο καλές ή κακές είναι οι σχέσεις της χώρας με τα άλλα κράτη”, υποστηρίζει στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον της Γλυκερίας.

Πηγή: tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη αποκάλυψη της Σταμάτη! «Με χτύπησε! Έφαγα μια φάπα δυνατή…» (video)

Τηλεοπτικός «πόλεμος» το σαββατόβραδο – Τι νούμερα έκανε η πρεμιέρα των «Μήτσων» κόντρα στον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Εξομολόγηση από την Αναστασία Περράκη: «Με ενόχλησε με τη Λάουρα ότι δεν είχαν μπει κάποια όρια» (video)