Σοκ στην Κρήτη με νεκρό βρέφος 40 ημερών

Βρέφος

«Μαύρο» Πάσχα περνάει μία οικογένεια που πήγε στο Ηράκλειο για διακοπές, καθώς το μόλις 40 ημερών αγοράκι της πέθανε στον ύπνο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η οικογένεια Ρομά βρισκόταν σε φιλικό σπίτι στον Άγιο Ιωάννη τον Χωστό, όταν η νεαρή μητέρα πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν το αγοράκι της με σκοπό να το ξυπνήσει για να το θηλάσει.

Δυστυχώς, το 40 ημερών βρέφος δεν ανταποκρινόταν σε κανένα ερέθισμα με αποτέλεσμα να το μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως το μικρό αγγελούδι είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το νοσοκομείο διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως το βρέφος πέθανε από φυσιολογικά αίτια.

«Δεν υπήρξε καμία ένδειξη για κακοποίηση. Το αποτέλεσμα της νεκροψίας ήταν πως το 40 ημερών βρέφος υπέστη αιφνίδιο θάνατο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.

Ταφή με έξοδα του νοσοκομείου
Η υπόθεση αυτή παίρνει ακόμα τραγικότερες διαστάσεις από το γεγονός ότι η οικογένεια Ρομά δεν έχει χρήματα για να προχωρήσει στην ταφή του βρέφους.

«Δυστυχώς η οικογένεια δεν μπορεί να αναλάβει τα έξοδα της ταφής του άτυχου βρέφους με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να προχωρήσει την διαδικασία. Η ταφή θα γίνει με δικά μας έξοδα», ανέφερε σχετικά ο κ. Τασσόπουλος.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί η αστυνομία ενώ την υπόθεση ερευνά και η Κοινωνική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: www.cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον πυροβολισμό σε βάρος δικαστικού επιμελητή στην εφημερίδα «Μακελειό»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί «ποντικοί» που είχαν «γδύσει» δεκάδες σπίτια – Άνοιγαν και τις απαραβίαστες πόρτες (pics)

ΑΚΟΜΑ: Τριτοκοσμικές εικόνες στην Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών