Έγκυος η Katy Perry στο παιδί του Orlando Bloom;

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 26: (EXCLUSIVE ACCESS, SPECIAL RATES APPLY) Singer Katy Perry (L) and actor Orlando Bloom attend the 2017 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 26, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Dave M. Benett/VF17/WireImage)

Μπορεί εδώ και καιρό να είναι φήμη που δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά μάλλον το «μυστικό» αποκαλύφθηκε χωρίς να το περιμένουν – λογικά και χωρίς να το θέλουν.

Συγκεκριμένα, ο Ryan Seacrest έκανε μερικά περίεργα σχόλια κατά τη διάρκεια του American Idol σχετικά με την εγκυμοσύνη της Katy Perry στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 13 Μαΐου.

Τι δηλαδή; Ο 43χρονος παρουσιαστής δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν ξανά στον αέρα όταν έκανε στην 33χρονη τραγουδίστρια μερικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η ποπ σταρ προσπαθούσε να τον ειδοποιήσει ότι είναι ξανά «ζωντανά», εκείνος δεν το κατάλαβε και αποφάσισε να τη ρωτήσει για την εγκυμοσύνη της.

«Η μητέρα σου είναι τέλεια», είπε ο Ryan με εκείνη να απαντάει: «Η μητέρα μου; Στην πραγματικότητα, ελπίζω ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά».

«Μπορεί να είσαι κι εσύ, όμως δεν είσαι μητέρα», συνέχισε εκείνος μην έχοντας καταλάβει ότι τους παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό. «Θέλεις να μιλήσουμε γι αυτό», συνέχισε εκείνος με την Katy έκπληκτη να απαντάει «Τι;».

Τότε, ο έτερος κριτής Lionel Richie είπε χαμηλόφωνα «Μην ξεκινήσετε», ο Luke Bryan έκανε πλάκα, λέγοντας «εγώ το έχω διαδώσει», ενώ εκείνη γέλασε και με εμφανή αμηχανία είπε στην κάμερα «Φτάνει, ας το τελειώσουμε».

Μάλιστα, έδειξε να έχει καταλάβει αυτό που για ώρα δεν μπορούσε: ότι ήταν live, αλλά πλέον ήταν… αργά!

Πηγή: star.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Φωτιά» και «λάβρα» η Μαρία Αλεξάνδρου στην Μύκονο (Βίντεο)

Survivor Spoiler – Δείτε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης (pic)

Ημίγυμνος στους δρόμους ο Γιάννης Σπαλιάρας, με τους κοιλιακούς να βγάζουν μάτι…