Γιατί χώρισε ο Άνθιμος Ανανιάδης – Μιλάει για πρώτη φορά!

Ανανιάδης

Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη φαίνεται πως όντως πήραν χωριστούς δρόμους.

Το unfollow στο Instagram, η διαγραφή των φωτογραφιών του ηθοποιού από το προφίλ της και η σιγή ιχθύος ήταν η απάντηση της 19χρονης για το μέλλον της σχέσης τους.

Μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει η μητέρα του Άνθιμου, Εύη Καραγιάννη, στην εκπομπή “Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω”, και ανέφερε πως το ζευγάρι όντως περνάει κρίση, ο ηθοποιός μίλησε στην Τζώρτζια Συρίχα και στο “You Weekly” για το χωρισμό. Έναν χωρισμό που ήρθε σχεδόν ένα μήνα μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

«Οφείλω να σεβαστώ τη στιγμή που η ίδια και η οικογένεια της παίρνει αποφάσεις… Εγώ είμαι πράγματι έκπληκτος με αυτό που έχει συμβεί, γιατί δίνω κάθε μέρα τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι ο καλύτερος άνθρωπος κι ο καλύτερος πατέρας… Για μένα προέχει το παιδί και να καταλάβουν όλοι τους ρόλους τους και να αγαπήσουν πέρα από τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Αν μπορούν… Αν δεν μπορούν ή θα συνεχίσουν ή δεν θα συνεχίσουν…», είπε.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον ξαφνικό ερχομό του γιου τους, Τιμόθεου, εξηγώντας πως ναι μεν δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας, αλλά ήταν έτοιμος να δώσει το 100% του εαυτού του. «Όχι. Δεν ήμουν ολοκληρωμένος στη σκέψη ότι θα κάνω οικογένεια, αλλά ένιωθα έτοιμος να δεχθώ το γεγονός πως θα έρθει ένας άνθρωπος που πηγάζει μέσα από έναν έρωτα που έχω με τη γυναίκα μου, την οποία σέβομαι. Δεν είχα καμία αμφιβολία στο να προχωρήσω και να το ζήσω 100% αυτό που ήρθε».

Όσο για το πότε έμαθε ότι θα γίνει πρώτη φορά πατέρας, ο Άνθιμος απάντησε: «Ήμασταν με τη Μαρία έξι μήνες και πολύ αγαπημένοι. Συνέβη την περίοδο των παραστάσεων «Το πορτραίτο του Dorian Gray». Είναι μόλις 19 ετών, ένα αγνό κορίτσι, ένα πλάσμα που χτίζει συναισθήματα και την ίδια στιγμή είναι αρκετά ώριμη, μια δυναμική ηρωίδα που ήθελα να είναι μητέρα του παιδιού μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αδειάζουν» τη Ροδάνθη οι συμπαίκτες της: «Είναι άδικο να μην φύγει» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διέλυσε το instagram η Αγγελική Ηλιάδη – Πάταγο προκάλεσε η φωτογραφία της τραγουδίστριας

ΑΚΟΜΑ: Έγκυος ξανά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου