Δημόσιος τσακωμός στο Κολωνάκι – Καβγάδισαν Λυκουρέζος-Καλογρίδη

Καλογρίδη

Μετά τα πρώτα δημόσια φιλιά και τις άλλες τρυφερές στιγμές, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για τον πρώτο δημόσιο ανάμεσα στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη. 

Έναν καβγά που κράτησε ελάχιστα και κατέληξε με το ζευγάρι να πίνει σφηνάκια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, την περασμένη Πέμπτη, το ζευγάρι έκανε την βόλτα του στην περιοχή του Κολωνακίου όταν άρχισε να καβγαδίζει και μάλιστα μπροστά στα μάτια τρίτων.

Κατά το δημοσίευμα, Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη περπατούσαν αγκαλιά έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται στην πλατεία και εκείνη συνάντησε καλές της φίλες, που τους πρότειναν να κάτσουν για ένα ποτό. Ωστόσο, ο ποινικολόγος αρνήθηκε, κάνοντας την αγαπημένη του να ξεσπάσει σε δυνατές φωνές. Όπως γράφει η εφημερίδα, τελικά, ο Αλέξανδρος δεν της χάλασε το χατίρι και, λίγα λεπτά μετά, οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερά ενσταντανέ στο μπαρ, πίνοντας σφηνάκια παρέα με την καλή φίλη της ηθοποιού, Πέγκυ Ρίζου.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στον Νίκο Κοκλώνη για τη σχέση του με την Νατάσα Καλογρίδη λέγοντας ότι είναι πολλά που τον ελκύουν. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στη Νατάσα Καλογρίδη αλλά το συγκεκριμένο απόσπασμα δεν προβλήθηκε στην εκπομπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στα κόκκινα! Δείτε την Ελένη Μενεγάκη στις Κάννες (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε η «Λόις Λέιν» των πρώτων ταινιών Σούπερμαν (Εικόνες)

ΑΚΟΜΑ: Ρουμάνος ερωτεύτηκε τη Ροδάνθη – «Κοκκίνισε» η παίκτρια του Survivor (video)