Διαψεύδει ο Νίκος Γκάλης: “Δεν θα βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος”

Γκάλης

Τέλος στη φημολογία ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όπως είχε γραφτεί σε μερίδα του Τύπου βάζει ο Νίκος Γκάλης.

Με ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο facebook, ο Νίκος Γκάλης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι θα είναι υποψήφιος, αφήνοντας αιχμές κατά των πολιτικών που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί.

«Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά. Είμαι αθλητής και κάποιοι δεν είναι δημοσιογράφοι. Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί. Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος και κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται», έγραψε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και πρόσθεσε:

«Τα μόνα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν εντός γηπέδου. Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα».

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Δημοκρατία: Αδιανόητο αυτό που πράττει η κυβέρνηση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι έγραψε – Το μήνυμα Τσίπρα για την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς

ΑΚΟΜΑ: Μήνυμα Γεννηματά: «Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες των εργαζομένων»