Επιστρέφει ο Γιαννιώτης στον Ολυμπιακό – Ο Ρισβάνης στον Ατρόμητο

Οι Ολυμπιακός και Ατρόμητος συμφώνησαν, ώστε ο Ανδρέας Γιαννιώτης να επιστρέψει στους Πειραιώτες και ο Σπύρος Ρισβάνης να παραμείνει στους Περιστεριώτες. Απομένει η συγκατάθεση του Έλληνα αμυντικού.

Η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε με τον Ατρόμητο, ώστε ο 25χρονος διεθνής γκολκίπερ να επανενταχθεί στους “ερυθρόλευκους” και να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ήταν δεδομένη η επιθυμία του Ολυμπιακού να κάνει και πάλι δικό του τον Γιαννιώτη, ο οποίος φέτος έκανε μια σούπερ σεζόν στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση και εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Βέβαια, ωφελημένοι βγαίνουν και οι Περιστεριώτες, αφού θα κρατήσουν τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος θα ανήκει 100% σε αυτούς και δεν θα είναι με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Απομένει να δώσει την τελική συγκατάθεση και ο ίδιος ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος ήθελε από την αρχή να μείνει στον Ατρόμητο, επομένως δεν προκύπτει κάποιο εμπόδιο.

Ο Ρισβάνης υπολογίζεται ως βασικός από την ομάδα του Περιστερίου και ο ίδιος θέλει να βρίσκεται κάπου που θα έχει ενεργό ρόλο. Θα πρέπει να τα βρει με τη διοίκηση στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και στις αποδοχές του, ώστε να ανακοινωθεί η τράμπα. Αυτές τις μέρες βρίσκεται για διακοπές στη Ρόδο.

Πάντως, πρόκειται για μια εξέλιξη που βολεύει και τις δυο ομάδες, αφού ο Ολυμπιακός αποκτά και πάλι έναν τερματοφύλακα που ήθελε πάρα πολύ, ενώ ο Ατρόμητος κρατά έναν αμυντικό που βοήθησε τα μέγιστα στην φετινή πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Να τονιστεί πως ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή με τους “ερυθρόλευκους”, ενώ μετράει 39 εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του Πανιωνίου, 26 στον Ατρόμητο, 14 στον Φωστήρα και 18 στον Εθνικό Γαζώρου. Τώρα, είναι η ευκαιρία του να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έπεσε και επίσημα η «βόμβα»! Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος!

Παρελθόν και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Γκιγιόμ Ζιλέ

Οι Βραζιλιάνοι «στέλνουν» τον Μολέδο στον Ολυμπιακό