ΕΥΔΑΠ: Δεν φέρουμε ευθύνη για τη δυσοσμία στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά

ΕΥΔΑΠ

Η ΕΥΔΑΠ δεν φέρει καμία ευθύνη για τη δυσοσμία που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά σημειώνει η εταιρεία, η οποία προχώρησε σε ενδελεχείς ελέγχους σε ό,τι αφορά το αποχετευτικό σύστημα και τις εγκατάστεις της Ψυτάλλειας.

Για τις δυσάρεστες οσμές που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της περιοχής – μάλιστα σήμερα σχολεία σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα δεν λειτουργούν- η ΕΥΔΑΠ κινητοποιήθηκε προκειμένου να εντοπιστεί από που προέρχονται. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η εταιρεία τονίζει:

Από την πρώτη στιγμή εμφάνισης του φαινομένου της δυσοσμίας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, η ΕΥΔΑΠ πραγματοποίησε ενδελεχείς ελέγχους και διαβεβαιώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος που διαπερνά την περιοχή και φυσικά στις εγκαταστάσεις της Ψυτάλλειας.

Συνεπώς, η ΕΥΔΑΠ δεν φέρει καμία ευθύνη για τη δυσοσμία που επικρατεί στην περιοχή. Μάλιστα, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη σχολείου στη Ψυτάλλεια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το τουρκικό εμπορικό πλοίο που έπεσε πάνω στην ελληνική κανονιοφόρο (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο επεισόδιο ανοιχτά της Μυτιλήνης – Τουρκικό εμπορικό πλοίο «ακούμπησε» ελληνική κανονιοφόρο

ΑΚΟΜΑ: Λόγω εκπτώσεων – Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή