Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της (Εικόνα)

Η Γιορτής της Μητέρας βρίσκει την Αθηνά Οικονομάκου στην Μύκονο, η οποία περνά εκεί τις τελευταίες της ημέρες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της.

Φυσικά ο Μάξιμος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλάι της, πόσο μάλλον μία τέτοια ημέρα σαν και αυτή. Η όμορφη ηθοποιός έγινε μανούλα πριν από δύο μήνες ακριβώς (εντάξει παρά μία ημέρα 14 Μαρτίου) και από τότε διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Λογικό αν μας ρωτάς, αφού δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα πιο όμορφο από την μητρότητα και τα συναισθήματα που αυτή σου βγάζει –εάν είσαι μανούλα ξέρεις-. Και ενώ τόσο καιρό δεν μας έδειχνε καθόλου τον γιο της, εναποθέσαμε τις ελπίδες μας σε αυτήν την ημέρα. Την σημερινή, που γιορτάζουν όλες οι μανούλες.

Κι ευτυχώς δεν μας απογοήτευσε, αφού πριν από λίγα λεπτά ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία με τον μικρό Μάξιμο. Δυστυχώς, δεν είδαμε προσωπάκι, όμως δεν είμαστε πλεονέκτες, και το πατουσάκι είναι κάτι πολύ όμορφο και γλυκό. «Αυτό το πατούσι, αυτό, είναι όλη μου η ζωή??!!Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!Χρόνια πολλά μαμά!❤ #happymothersday #wearesuperheroes #newmommy #babyMaximos #theloveofmylife #almost2monthsold», έγραψε στη λεζάντα της και τα likes έπεσαν βροχή.

Της Νάνσυ Μητσοστέργιου

Πηγή: queen.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πρώτο βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου από το μαιευτήριο!

Να της ζήσει! Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου (video)

Χωρίς μακιγιάζ – Δείτε την πρώτη selfie της φρέσκιας μανούλας Αθηνάς Οικονομάκου (pic)