Καλλιάνος στις Παρεμβάσεις: “Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πρόβλημα στο να πετάξουν μολότοφ”

Στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαΐου ο Γιάννης Καλλιάνος αναπληρωτής γραμματέας επιστημονικών φορέων της ΝΔ και μίλησε για το θέμα της επίθεσης κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε πρώτα στην δήλωση καταδίκης του περιστατικού από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι “”η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα ότι αυτά που συνέβησαν στον κ. Μπουτάρη προερχόντουσαν από ακροδεξιά στοιχεία που βρίσκουν έκφραση σε κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας” προφανώς προέρχεται από άνθρωπο που δεν έχει καμμιά σχέση με την πραγματικότητα” και συνέχισε λέγοντας “ότι δεν έχω δει κανέναν ΝεοΔημοκράτη άνθρωπο να πετάει μολότοφ, να καίει τράπεζες, να καίνε λεωφορεία ή να μιλάνε για κρεμάλες”.

Ο κ. Καλλιάνος υποστήριξε ότι η ανακοίνωση της ΝΔ είναι μια κορυφαία ανακοίνωση για το περιστατικό και πολιτισμένη, σχετικά με κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν διαπράξει διάφορα αίσχη παλαιότερα. “Όλοι ξέρουμε ότι πολλοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαπράξει άσχημες ενέργειες” και έφερε ως παράδειγμα παιδιά που τα έχουν πιάσει η αστυνομία.

“Υπάρχουν εντός των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ σκληροπυρηνικοί πολιτευτές, λάτρεις της επαναστατικής αριστεράς που δεν έχουν κανένα θέμα στο να πετάξουν μολότοφ και να σπάσουν στο ξύλο όποιον διαφωνούν, όπως τέτοια στοιχεία υπάρχει και στην ακροδεξιά” ανέφερε ο κ. Καλλιάνος και υπογράμμισε ότι “στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σκέψεις που δεν ταιριάζουν με τα δημοκρατικά κόμματα που προσπαθούν να δώσουν λύση στα προβλήματα της χώρας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλλιάνος στις Παρεμβάσεις: Με το Κ. Μητσοτάκη θα δουλεύουν όλοι στο δημόσιο

«Χέστ@κ@ αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες»: Η δήλωση Μπουτάρη που προκάλεσε τον ξυλοδαρμό του (Βίντεο)

Κικίλιας: Δεν χωρούν αστερίσκοι και «ναι μεν αλλά» σε αποτρόπαιες φασιστικές πράξεις