Καταιγιστικές εξελίξεις στο Power of Love: Επιστρέφουν Αθηνά και Δώρος!

Εδώ και μία εβδομάδα το πολυσυζητημένο ζευγάρι Δώρος– Αθηνά, έχει αποχωρήσει από το σπίτι της “Αγάπης” και φαίνεται να ζει ελεύθερο τον έρωτά του στην πατρίδα του Δώρου, την Κύπρο.

Έχοντας κάνει μαζί αρκετές εμφανίσεις έκτοτε, κυρίως σε live τους στο Instagram, αλλά και στην τηλεοπτική εκπομπή του Μάριου Πρίαμου -που σημειωτέον είναι αυτός που μεσολάβησε στο ΣΚΑΙ και συνέστησε το συντοπίτη του Δώρο Παναγίδη ως ιδανικό παίκτη για το reality- δε χωρά αμφιβολία πως έχουν παραβεί τους κανονισμούς. Συγκεκριμένα, απαγορεύεται στους παίκτες να βρίσκονται εκτός σπιτιού, ενώ οι συναντήσεις τους στα πλαίσια του κοινωνικού πειράματος πρέπει να γίνονται μόνο στο σπίτι του POL.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit, το ζευγάρι τη Δευτέρα επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη και το reality, γεγονός που γεννά πολλά ερωτήματα. Καταρχήν, πώς θα δεχθούν οι υπόλοιποι παίκτες αυτή την εξαίρεση στον κανόνα; Θα νιώσουν αδικημένοι που ένα άλλο ζευγάρι μπορεί να παραβιάζει χωρίς κόστος τους κανονισμούς ή θα τους υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες; Μένει να δούμε αν θα υποστούν κάποιες κυρώσεις, ή αν απλώς θα συνεχίσουν σα να μη συνέβη τίποτα. Πάντως, η επιστροφή αυτή μας προκαλεί ερωτήματα και για έναν ακόμη λόγο, καθώς ο Κύπριος παίκτης σε πρόσφατο live του άφησε πολλές αιχμές για την οργάνωση του παιχνιδιού, για ελλιπείς αμοιβές και για συμφωνηθέντα που δεν τηρήθηκαν.

Πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έφυγαν Δώρος-Αθηνά, έφυγε και η… τηλεθέαση από το Power of Love!

«ΣΟΚ» στο «Power of Love»: Αποχώρησαν η Αθηνά και ο Δώρος! Τι συνέβη (Εικόνες)

Ο Δώρος και η Αθηνά έφυγαν από το Power of Love – Θα τους δεχτεί πίσω η παραγωγή;