Λέρος: Φρίκη προκαλούν οι περιγραφές των γονέων που βίαζαν τα παιδιά τους!

Οι γονείς, φέρονται να παραδέχτηκαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους και μάλιστα, φέρονται να είπαν ότι το απολάμβαναν κιόλας! Ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά τους, είναι και ένα με νοητική υστέρηση, το οποίο σύμφωνα με καταγγελίες, έσπαγαν στο ξύλο.

Από τα πιο ανατριχιαστικά σημεία της περιγραφής των γονέων, είναι το σημείο που αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι σταματούσαν τους βιασμούς μόνο όταν τα παιδιά άρχιζαν να κλαίνε ενώ κάποιες φορές, οι γονείς χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα…

Οι γονείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Τελικά, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, όπως μεταδίδει το newsit.gr.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν το άτυχο κορίτσι επισκέφθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία το Νοσοκομείο του νησιού, ενώ εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, σύμφωνα με το vimatisko.gr.

Το κορίτσι, μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό, αποκάλυψε το τι περνούσε όλα αυτά τα χρόνια μέσα τους τοίχους ενός σπιτιού στην περιοχή Πλάκα της Λέρου.

Οι γονείς συνελήφθησαν, ενώ ο πατέρας, έπειτα από ολονύχτια ανάκριση, ομολόγησε. Ο 52χρονος και η 47χρονη γυναίκα του, φέρονται όχι μόνο βίαζαν τα παιδιά τους, αλλά τα χτυπούσαν σχεδόν καθημερινά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών αναμένεται να αναλάβει η θεία τους, ενώ ερευνάται ποιοι γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι και δεν είχαν καταγγείλει το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η γειτονιά δεν μιλούσε! Σοκάρουν οι φρικαλεότητες για το βιασμό των παιδιών από τους γονείς τους στη Λέρο!

Εικόνες από το τραγικό δυστύχημα στα Τρίκαλα όπου έχασε τη ζωή του ένα βρέφος (video)

Στην Ελλάδα το πρώτο τροχαίο για Tesla Model 3 εκτός Αμερικής!