Νότης Μηταράκης: Τα λάθη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα πληρώνουν οι συνταξιούχοι (Βίντεο)

Στην εκπομπή Παρεμβάσεις βρέθηκε καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλου ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, το βράδυ της Τρίτης 8 Μαΐου.

Ο κ. Μηταράκης ανάφερε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χειρίστηκε την οικονομία και την διαπραγμάτευση με τον χειρότερο τρόπο από το 2015 και τώρα έρχεται ο λογαριασμός των λαθών που έγιναν. Της επιστροφής της ύφεσης που ήρθε το 2015 και το 2016 και της ανεμικής ανάπτυξης το 2017.

Μέτρα που δεν χρειαζόμασταν τρία χρόνια τα πληρώνουν τώρα οι συνταξιούχοι τόνισε επίσης. “Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι και η μείωση του αφορολόγητου, είναι η κατάργηση των επιδομάτων, που αυτά στερούν τελικώς στους συνταξιούχους πολύ πάνω από 18% των συντάξεων τους.

Επανέλαβε ότι οι συνταξιούχοι δεν θα τα πληρώσουν στο μέλλον τα μέτρα αλλά τα πληρώνουν από το 2016 με τον νόμο Κατρούγκαλου.

Ανάφερε επίσης ότι το πρόβλημα της ελληνική οικονομίας είναι ότι αναπτύσσετε αναιμικά, λέγοντας ότι “ξένες επενδύσεις δεν έρχονται, ο ιδιωτικός τομέας δεν πάει καλύτερα, ο Έλληνας δεν μπορεί να ξοδέψει περισσότερα”.

Δείτε όλα όσα είπε ο Νότης Μηταράκης στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου το βράδυ της Τρίτης 8 Μαΐου. Η τοποθέτηση του ξεκινά στο 28:00ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στις Παρεμβάσεις: «Έχουμε ευθύνη για την κατάσταση στην οικονομία»

Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ: «Τα στοιχεία ότι πάει καλά η οικονομία είναι λανθασμένα» (Βίντεο)

Ριζούλης στις Παρεμβάσεις: Ο κόσμος ζει καλύτερα τώρα ο κόσμος…