Οργισμένη η Σία Κοσιώνη για το σχόλιο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ προς την Φώφη Γεννηματά

Ένα σχόλιο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και την εμφάνισή της στη Βουλή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που εξοργίστηκαν με το σχόλιο ήταν και η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη.

«Με αφορμή την “γενναιόδωρη” ανάρτηση για την εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά: Μπορεί να μην αρέσει το μακιγιάζ σου. Μπορεί πράγματι να μην έχεις βαφτεί καλά. Μπορεί να μην έχεις προλάβει να βαφτείς ή απλώς να μην γουστάρεις. Όπως και νά’ χει, πάντα διατρέχεις τον κίνδυνο να υποστείς ένα φθηνό σχόλιο από κάποιον -προφανώς Mr Perfect, που, επίσης προφανώς, περιτριγυρίζεται στη ζωή του μόνο από μοντέλα εξωφύλλων. Επειδή δεν κάνει να γράψω αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, τουλάχιστον, ας μας κάνει τη χάρη αυτό το “είδος” να μην κορνάρει όταν βάζουμε μάσκαρα στο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ», έγραψε η κ. Κοσιώνη στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Τάσος Παπαζαχαρίας, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, μετά τη συζήτηση στη Βουλή για την πορεία των διαπραγματεύσεων έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α φίλες και φίλοι μου!

Με στυλ αναρχικής πολιτικού, αχτένιστη – άβαφη και ατημέλητη, εμφανίστηκε η Φωφώ χθες στη Βουλή και υπερέβη κάθε όριο λογικής!

Δε με νοιάζει τι λέτε και τι κάνετε!

Δε με νοιάζει αν είστε κοντά σε συμφωνία!

Δε με νοιάζει αν θα βγούμε από τα μνημόνια!

Θέλω εκλογές εδώ και τώρα είπε,

ξεπερνώντας ακόμη κι αυτόν τον Λεβεντη!

Μάταια ο Κυριάκος προσπαθούσε να την πείσει να γίνουν οι εκλογές όχι τώρα αλλά τον Σεπτέμβριο!!!».

Η πρώτη ανάρτησή του δεν υπάρχει πια στη σελίδα του και μια νέα για το θέμα έχει αναρτηθεί, στην οποία αναφέρεται: «Με αφορμή τα σχόλια που προκάλεσε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, μια ανάρτηση μου στη προσωπική μου σελίδα στο fb, σχετικά με την εμφάνιση της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛΛ Φώφης Γεννηματά προχθές στη Βουλή, στη συζήτηση για τα δημοσιονομικά της χώρας μας, θέλω να δηλώσω απερίφραστα πως δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω και να μειώσω το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο, πολύ δε περισσότερο να δώσω την εντύπωση πως είχα σεξιστικες διαθέσεις σε βάρος της, όπως επιδιώκουν να το παρουσιάσουν κάποιοι.
Για τις όποιες αντίθετες με τις προθέσεις μου εντυπώσεις, προκάλεσε η συγκεκριμένη ανάρτηση μου, οφείλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη.

Τάσος Παπαζαχαρίας
Τρίπολη».

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό ο Τάσος Μαντέλης

Κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη για τους παιδικούς σταθμούς

Ο Κατσίκης για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας