Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Μιραλάς – Επιστρέφει στην Έβερτον

Η εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν η τελευταία του Κέβιν Μιραλάς με την ερυθρόλευκη φανέλα! Συμφώνησε να ολοκληρώσει πρόωρα τον δανεισμό του και αποχωρεί για να επιστρέψει στην Έβερτον. Όλο το παρασκήνιο για το «βελούδινο διαζύγιο».

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί εδώ και μερικές ώρες ο Κέβιν Μιραλάς! Ο Βέλγος άσος, ο οποίος επέστρεψε τον Γενάρη στον Πειραιά μετά Βαΐων και Κλάδων, δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα και σε συνδυασμό με την απώλεια συμμετοχής στο επόμενο Champions League, η παραμονή του κατέστη σχεδόν αδύνατη…

Οι υψηλές απαιτήσεις της Έβερτον, με τους ανθρώπους της αποφασισμένους να περιμένουν και το Μουντιάλ για να προσελκύσουν νέους μνηστήρες, συν το «μάζεμα» των υψηλών συμβολαίων από την πλευρά της ΠΑΕ, έφερε το διαζύγιο και μάλιστα πρόωρα.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο 30χρονος άσος πέρασε το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ, συμφώνησε, παρά τη δεδομένη επιθυμία του να συνεχίσει, στο «βελούδινο διαζύγιο» και αποχώρησε για να επιστρέψει στο φινάλε της περιόδου στην Εβερτον, απ’ όπου θα ξαναφύγει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παναιιτωλικό, λοιπόν, όπου μπήκε στο γήπεδο μαζί με τον γιο του, όπως είχατε διαβάσει στο Contra.gr, ήταν και η τελευταία του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Κύριος ήρθε, κύριος φεύγει κι αυτό είναι κάτι που του αναγνωρίζουν άπαντες στον Πειραιά, έστω κι αν δεν μπόρεσε να προσφέρει ανάλογα με τις μεγάλες προσδοκίες. Άπαντες εκτιμούν πως έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε και προσπάθησε στο μέγιστο βαθμό ως άριστος επαγγελματίας, αλλά κι ως ένας άνθρωπος που αγαπάει κι αγαπήθηκε από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεφεύγει ο Ολυμπιακός: 30 εκατ. για τρεις παίκτες που δεν υπολογίζει

Αίτημα ΠΑΟΚ για έλεγχο απαγορευμένων ουσιών στον τελικό

Επικές στιγμές στην Ήπειρο: Γιαγιά «εισβάλει» με το τσεμπέρι και την ποδιά σε γήπεδο (Βίντεο απόλαυση)