Ρέμος-Σχοινάς: Προκαλούν… χαμό στο Λονδίνο και ξεσηκώνουν Έλληνες, Κυπρίους και Άγγλους

Η κρίση που συνεχίζει να πλήττει την Ελλάδα, δεν ακουμπά τους περισσότερους συμπατριώτες μας στο Λονδίνο, που υποδέχονται το ένα μετά το άλλο τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής σε βραδιές με άφθονο κέφι.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η ομάδα πίσω από τα λεγόμενα «Hellenic Nights», που έχει καταφέρει να φέρει κοντά τους Έλληνες και τους Κύπριους που μένουν στη βρετανική πρωτεύουσα, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί με θεαματικούς ρυθμούς, καθώς εκατοντάδες έρχονται κάθε χρόνο για να σπουδάσουν, αλλά κυρίως για να δουλέψουν στη μητρόπολη της Αγγλίας. Τον περασμένο Νοέμβριο σε μια βραδιά που ακόμα συζητείται στους λονδρέζικους κύκλους, περισσότεροι από χίλιοι Έλληνες γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα Grand Ballroom του πεντάστερου «Hilton Park Lane», στο κεντρικό Λονδίνο, για να ακούσουν τον Βασίλη Καρρά και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Το υπαλληλικό προσωπικό του γνωστού ξενοδοχείου έτριβε τα μάτια του, καθώς δεν είχε ξαναδεί τόσο κόσμο να πετάει λουλούδια και να ανοίγει σαμπάνιες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αντίστοιχο αναμένεται να είναι το σκηνικό το επόμενο Σάββατο, 19 Μαΐου, όταν τα «Hellenic Night» φιλοξενούν στο ίδιο ξενοδοχείο τον Διονύση Σχοινά και όλη την ομάδα του «4711» από Αθήνα και Μύκονο, μαζί με τον DJ Valentino. Έτσι, το «Grand Ballroom» του «Χίλτον», μία από τις μεγαλύτερες αίθουσες ξενοδοχείου σε όλο το Λονδίνο, το οποίο κανονικά φιλοξενεί ημερίδες, συνέδρια, ομιλίες και δεξιώσεις, θα μετατραπεί και πάλι για μία βραδιά σε ελληνικό νυχτερινό κέντρο, που θα ξεσηκώσει με τον δικό του τρόπο ο Σχοινάς.

Σύμφωνα με το Secret, τα περισσότερα τραπέζια έχουν ήδη γίνει «ρεζερβέ» από την πολυπληθή ελληνική και κυπριακή κοινότητα, αλλά και από ορισμένους Άγγλους που θέλουν να διασκεδάσουν διαφορετικά . Νωρίτερα, βρέθηκε στο Λονδίνο ο Αντώνης Ρέμος για μια μεγάλη συναυλία, με το φθηνότερο εισιτήριο να κοστίζει 75 ευρώ και στο κέντρο δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέθανε η «Λόις Λέιν» των πρώτων ταινιών Σούπερμαν (Εικόνες)

«Άναψε» φωτιές ο Χρήστος Δάντης με το «Κ@ρι@λα σε μισώ» (Βίντεο)

Ο «καυτός» δεσμός της Μέγκαν Μάρκλ με πρωταγωνιστή… πονηρών ταινιών