Σοκαριστικό βίντεο με τον μακελάρη της Φλόριντα: “Θα πεθάνετε όλοι!”

“Με λένε Νικ και ανοίγω πυρ. Μπαμ, μπαμ, μπαμ” λέει, μεταξύ άλλων, ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ σε βίντεο πριν το μακελειό σε λύκειο της πόλης Πάρκλαντ της Φλόριντα με 17 νεκρούς, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το γραφείο του εισαγγελέα της Πολιτείας της Φλόριντα στις ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα τρία σύντομα βίντεο που είχε τραβήξει ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ πριν την ένοπλη επίθεση σε λύκειο του Πάρκλαντ, στις 14 Φεβρουαρίου 2018. «Θα είναι ένα μεγάλο γεγονός. Όταν με δείτε στις ειδήσεις, θα ξέρετε ποιος είμαι», λέει ο Κρουζ στο βίντεο που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο πιθανόν την ημέρα της επίθεσης. Από τα πυρά του νεαρού δράστη σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν- Ντάγκλας.

Εξηγεί ότι θα πάει στο σχολικό συγκρότημα καλώντας ένα ταξί Uber και με το ημιαυτόματο όπλο του AR-15.

«Ας αρχίσει σήμερα το μακελειό μου. Όλα τα τρομαγμένα παιδιά θα τρέχουν για να κρυφτούν. Μπροστά στην οργή της εξουσίας μου, θα μάθουν ποιος είμαι», προσθέτει ο νεαρός. «Δεν είμαι τίποτε, δεν είμαι κανένας, η ζωή μου είναι ένα μηδενικό και δεν έχει κανένα νόημα», υπογραμμίζει.

Την επιβολή της θανατικής ποινής σε βάρος του Νίκολας Κρουζ, του 19χρονου που άνοιξε πυρ και σκότωσε 17 ανθρώπους στο λύκειο του Πάρκλαντ, έχουν ζητήσει οι εισαγγελικές αρχές της Φλόριντα. Ο Κρουζ κατηγορείται για 17 ανθρωποκτονίες από πρόθεση. Οι δικηγόροι του έχουν δηλώσει ότι ο πελάτης τους θα δηλώσει ένοχος με αντάλλαγμα να αποφύγει την εσχάτη των ποινών. Την ίδια ώρα, ο Μάικλ Σατζ, εισαγγελέας της κομητείας του Μπρόουαρντ, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η κατηγορούσα αρχή θα αποδείξει πως οι ανθρωποκτονίες που διέπραξε ο Κρουζ είναι “ιδιαζόντως ειδεχθείς, αποτρόπαιες και σκληρές”. Στο μεταξύ, ένα μήνα μετά το μακελειό, στις 14 Μαρτίου, δεκάδες χιλιάδες Αμερικανοί μαθητές απουσίασαν για 17 λεπτά από τις τάξεις τους, αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων. Παράλληλα, απευθύνουν έκκληση προς την αμερικανική πολιτική ηγεσία να λάβει μέτρα κατά της διακίνησης των όπλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφόνησαν γνωστό Ελληνοκαναδό επιχειρηματία στον Καναδά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι δύο γυναίκες αστυνομικοί που δολοφόνησε ο 36χρονος τρομοκράτης της Λιέγης (pic)

ΑΚΟΜΑ: Η NASA δημιούργησε εικονικό γραφείο ταξιδιών για… εξωπλανήτες