Το συγκινητικό μήνυμα της Νίκης Λυμπεράκη για τον θάνατο του πατέρα της

Η Νίκη Λυμπεράκη, πριν από ένα μήνα βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές, αφού έχασε τον πατέρα της.

Η δημοσιογράφος, μη μπορώντας ακόμη να πιστέψει την απώλεια του, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό κείμενο το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Διαβάστε το κείμενο της:

«Συμπληρώστε τα στοιχεία του θανόντος, μου λέει και σκέφτομαι πως ο θανών είναι ο μπαμπάς μου, που ήταν ψηλός και όμορφος και γλυκός άνθρωπος. Και βλάσφημος καμιά φορά, με ιδιαίτερη προτίμηση τον Άγιο Σπυρίδωνα και τον Αη Μηνά. Κι έφτιαχνε την καλύτερη μηλόπιτα και τα πιο ωραία ντολμαδάκια- ειδικά κάθε φορά που προσπαθούσε να κόψει το τσιγάρο.

Ήταν ψαράς και κηπουρός και μελισσοκόμος για το κέφι του. Κι ήταν λάτρης του ωραίου και της Λευκάδας (του ωραίου δηλαδή και πάλι). Και του χρωστάω τα μάτια μου, μια φυσική δυσανεξία στην κακότητα, τους όποιους καλούς μου τρόπους-εκείνος είναι… ήταν σαν να γεννήθηκε ευγενής- και το κενό στα μπροστινά μου δόντια.

Μα πάνω απ’ όλα του χρωστάω ότι μ’ έμαθε πως οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι να ζούμε ελεύθεροι. Στοιχεία θανόντος Παναγιώτης Λυμπεράκης. Ωραίος τύπος, γλυκός πατέρας, καλός άνθρωπος.

Ένας μήνας αύριο χωρίς μπαμπά κι αυτές είναι οι πρώτες και πιθανότατα οι τελευταίες λέξεις που καταφέρνω να γράψω (αφού πρώτα ξεφτιλίστηκα μπροστά σε έναν γλυκύτατο υπάλληλο του Ειρηνοδικείου Νικαίας)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έφυγε δύο χρόνια πριν! Σήμερα είχε την τυπική αναχώρηση»: Το συγκινητικό αφιέρωμα των Αρβύλα στον Χάρρυ Κλυνν! (video)

Χαμός για Next Top Model και My Style Rocks! Παρουσιάστριες και κριτικές επιτροπές (video)

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Απαντά για το ρόλο της Λάσκαρη στο «Μαριχουάνα stop!»