Συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ1 – Προτίμησαν Survivor οι τηλεθεατές

Τσίπρας

Απογοητευτικά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης της συνέντευξης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΡΤ1.

Αν και υπήρχαν θέματα μείζονος σημασίας, με κυρίαρχο το Σκοπιανό, οι τηλεθεατές «γύρισαν την πλάτη» στη συνέντευξη, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση να σημειώσει 7,8% στο σύνολο, μόλις 4,8% στο κοινό ηλικιών 18-54 και 4,4% στο κοινό 15-44.

Το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης αφορά τους άντρες άνω των 55 και είναι 17% και ακολουθούν και πάλι άντρες, ηλικιών 18 -24, με ποσοστό 12,3%. Απογοητευτικά τα ποσοστά στα γυναικεία κοινά όπου εκεί ως υψηλότερο καταγράφεται το ποσοστό 4,7% στις ηλικίες 45-54. Η Αθήνα παρακολούθησε την συνέντευξη του πρωθυπουργού σε ποσοστό 9,3% έναντι του 8,5% που καταγράφεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα περίμενε κάποιος να σπάσουν τα κοντέρ λόγω Σκοπιανού.

Την ίδια ώρα στα ανταγωνιστικά κανάλια η τηλεθέαση που σημείωναν τα προγράμματα που προβάλλονταν ήταν υψηλότερη, ειδικά στο κοινό που μετράται επίσημα ως το πλέον δυναμικό, δηλαδή στο 18-54.  Μάλιστα ακόμη και στο Mega η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Να με προσέχεις» σημείωνε 8,5%, η ξένη ταινία στο Star 17,1%, το «Πάμε πακέτο» στον Alpha 15,6%, το «Game of love» στον ΑΝΤ1 8,5% και το «Survivor» στον ΣΚΑΪ 31,5%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας για Σκοπιανό: «Δεν θα κάνω δημοψήφισμα, δεν φοβάμαι τα συλλαλητήρια!» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκτός του Epsilon και η Χριστίνα Λαμπίρη: «Ο κύκλος ολοκληρώνεται»

ΑΚΟΜΑ: Αποστόλης Τότσικας – Αφήνει την «Παρθένα ζωή» για το Epsilon!