Απίστευτο τροχαίο στον Πύργο – Άλογο έπεσε σε αυτοκίνητο, τραυματίστηκε η έγκυος οδηγός (pics)

Άλογο

Ένα ασυνήθιστο και ιδιαίτερα επικίνδυνο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:30 χθες το απόγευμα, στην είσοδο της Μυρτιάς του δήμου Πύργου, όταν ένα άλογο, έπεσε με ορμή πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 28χρονη έγκυος.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, το άλογο έκοψε την αλυσίδα με την οποία ήταν δεμένο σε χωράφι και ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να το πιάσει. Το άλογο κατέβηκε τον παράδρομο που καταλήγει στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο και βγαίνοντας έπεσε με ορμή πάνω σε ένα διερχόμενο μαύρο αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 28χρονη με κατεύθυνση προς τη Μυρτιά, «βουλιάζοντας» τον ουρανό του οχήματος.

Άλογο03

Το τροχαίο προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους, οι οποίοι έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην οδηγό.

Από τη σύγκρουση το άλογο σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο αιμόφυρτο και βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Άλογο02Από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 31χρονου ιδιοκτήτη του αλόγου για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δολοφονική ενέδρα» η επίθεση κατά των ΜΑΤ, λέει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη

ΑΚΟΜΑ: Κι άλλος ανήλικος σε νοσοκομείο της Κρήτης λόγω αλκοόλ