Αποκάλυψη από Καινούργιου: “Όταν έμαθα ότι το πήρε το Epsilon είπα θέλω να το παρουσιάσω!” (video)

Κατερίνα Καινούργιου

Ένα άκρως επιτυχημένο ριάλιτι που έχει σχέση με τη μόδα έρχεται στο Epsilon. Πρόκειται για το “Project Runway” που στις ΗΠΑ διανύει τον 17ο κύκλο του, συγκεντρώνοντας νέους σχεδιαστές μόδας που δουλεύουν πάνω σε συγκεκριμένα project που βαθμολογούνται από την κριτική επιτροπή.

Ανάμεσα στα ονόματα που ανέφεραν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» που η παραγωγή θα ήθελε σε αυτό το project είναι η Τάμτα, η Αθηνά Οικονομάκου και η Ευαγγελία Αραβανή, σύμφωνα με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μάλιστα πως η ίδια είναι φανατική του show και πως είχε αυτοπροταθεί για να το παρουσιάσει. «Μου αρέσει τόσο πολύ το Project Runway που πήγα στον Θέμη και στην κυρία Μαραγκουδάκη όταν έμαθα ότι το πήρε το κανάλι και λέω θέλω να το παρουσιάσω. Και μου λέει ο Θέμης, δεν γίνεται, ή θα κάνεις το πρωινό, γιατί αυτό είναι πολύ απαιτητικό project όπως θα είναι και το πρωινό, ή θα κάνεις το Runway. Λέω εγώ το πρωινό μου δεν το αφήνω. Πραγματικά πιστεύω πως θα είναι εξαιρετικό. Είναι από τα project που ζήλεψα με την καλή έννοια», ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερη… πτώση για το Survivor! Ποιοι το πέρασαν σε τηλεθέαση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το είδαμε και αυτό: Ο Τάκης Τσουκαλάς έριξε επικό «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!» στην Ελένη Λουκά! (Βίντεο)

ΑΚΟΜΑ: Τι Game of Love! Αυτό είναι το πιο «καυτό» τηλεπαιχνίδι στον κόσμο (Βίντεο)