Βγαίνοντας από το Μαξίμου ο Κοτζιάς: “Σήμερα το τηλεφώνημα Τσίπρα-Ζάεφ”

Κοτζιάς

Εξελίξεις ίσως κι εντός της ημέρας αναμένονται σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση για την εξεύρεση λύσης για το ονοματολογικό των Σκοπίων, με τον Νίκο Κοτζιά να μεταβαίνει εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου και τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας να μεταδίδουν πως σήμερα πρόκειται να γίνει η πολυαναμενόμενη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε Ζόραν Ζάεφ και Αλέξη Τσίπρα.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Εξωτερικών δεν έκανε δηλώσεις, αρκέστηκε μόνο να επιβεβαιώσει πως το τηλεφώνημα ανάμεσα στους κ.κ. Τσίπρα και Ζάεφ θα γίνει σήμερα, ενώ ερωτηθείς για το περιεχόμενό του απάντησε πως «αυτά θα τα πουν οι δύο πρωθυπουργοί».

Την ίδια ώρα, «αναβρασμός» επικρατεί και στα Σκόπια σε ό,τι αφορά το ονοματολογικό, με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Makfax να μεταδίδει πως εντός της σημερινής ημέρας θα γίνει η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Ζόραν Ζάεφ και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Οι πρωθυπουργοί Σκοπίων και Ελλάδας Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας, θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία για να συζητήσουν την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για το όνομα», υπογραμμίζει το ειδησεογραφικό πρακτορείο της γείτονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίκης Θεοδωράκης κατά Κοτζιά-Καμμένου: «Μας οδηγούν σε πόλεμο με την Τουρκία»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξελίξεις στο Σκοπιανό – Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς για σύσκεψη με τον Τσίπρα

ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να κρατά στο σκοτάδι τους πολίτες για το Σκοπιανό