Δημοσκόπηση – κόλαφος για την κυβέρνηση το «Βόρεια Μακεδονία»: Αντίθετη η Β. Ελλάδα

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στη Β.Ελλάδα για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε σε όλους τους νομούς της ανατολικής, κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας για τη «Βόρεια Μακεδονία», το 86% των ερωτηθέντων τάχθηκαν κατά της συμφωνίας.

Τη δημοσκόπηση πραγματοποίησε η εταιρία Interview και δημοσίευσε το The President και η εφημερίδα “ThessNews”. Βάσει της έρευνας, το 86% των ερωτηθέντων κάνουν λόγο για κακή συμφωνία, έναντι του 12% που τη θεωρεί καλή.

Στην ίδια δημοσκόπηση, το 83% πιστεύει ότι το θέμα όχι μόνον δεν λύθηκε, αλλά η συμφωνία το επιβάρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (71%) δηλώνει ότι τον ενοχλούν όλα όσα εκχώρησε η κυβέρνηση, δηλαδή το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», τη «μακεδονική εθνότητα» και τη «μακεδονική» γλώσσα, ενώ μόλις το 7% δηλώνει ότι δεν ενοχλείται.

Τέλος το 87% των Μακεδόνων πιστεύει ότι η χώρα προσφέρει στους Σκοπιανούς περισσότερα από όσα δίνει, έναντι μόλις του 2% που πιστεύει ότι τα οφέλη είναι περισσότερα από τις απώλειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριο ξύλο μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών στην Πιερία! Τι γράφουν Σκοπιανά ΜΜΕ

«Βράζουν» στην Κρήτη: Αποδοκίμασαν στελέχη των ΑΝΕΛ στα Χανιά (Βίντεο)

Άγριες αποδοκιμασίες σε Κοντονή και Τζάκρη στα Γιαννιτσά (Βίντεο)