ΕΜΥ: Σε ισχύ έκτακτο δελτίο καιρού – Ραγδαία επιδείνωση σε όλη την χώρα

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για σήμερα Σάββατο (23.06.2018) μέχρι την Τρίτη (26.06.2018).

Αναλυτικά για σήμερα, Σάββατο (23.06.2018) ο καιρός θα χαλάσει: Πριν το μεσημέρι στα βορειότερα νησιά του Ιονίου. Το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο, την Δυτική και Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Επίσης, στην Κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ, στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια!

Ήδη στην Αττική στα βόρεια, δυτικά και νότια του νομού έχουν σημειωθεί έντονες βροχοπτώσεις. Το ίδιο σημειώνεται και στην Αθήνα.

2. Την Κυριακή (24.06.2018): Από το πρωί, στην Χαλκιδική, στην Ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες και την Βόρεια Εύβοια. Το απόγευμα στα ηπειρωτικά εκτός από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

3. Τη Δευτέρα (25.06.2018) ο καιρός θα χαλάσει στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, την Δυτική και Κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.

4. Την Τρίτη (26.06.2018) ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στα νησιά του Ιονίου και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι – Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό: «Θέλει προσοχή, αλλά όχι πανικό…» (χάρτες)