Καλάθης: «Ο Σπανούλης έχει επηρεάσει την καριέρα μου»

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο Νικ Καλάθης, με αφορμή το νέο ρεκόρ που σημείωσε στις ασίστ σε μία σεζόν στην Ευρωλίγκα, καταρρίπτοντας εκείνο το «V-Span».

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει ασκήσει επιρροή στο παιχνίδι του Νικ Καλάθη, όπως δήλωσε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού στο κανάλι της Ευρωλίγκας, με αφορμή το ρεκόρ που σημείωσε φέτος στη διοργάνωση, με τις συνολικές ασίστ σε μία σεζόν, καταρρίπτοντας αυτό που είχε μέχρι πρότινος ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Είναι τεράστιο επίτευγμα που ξεπέρασα τον Σπανούλη. Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη και να καταρρίπτω το ρεκόρ του είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για μένα και για τους συμπαίκτες μου. Σίγουρα, έχει ασκήσει επιρροή στην καριέρα μου, ειδικά όταν ήμουν νεότερος. Και πάντα είχα πολύ καλές σχέσεις μαζί του, ενώ τόσο το δικό μου, όσο και του Σπανούλη το ρεκόρ με τις ασίστ, είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ», δήλωσε ο γκαρντ του «τριφυλλιού».

Με τη σειρά του, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είπε: «Είναι πολύ τιμητικό το συγκεκριμένο επίτευγμα και όπως έχω πει, δείχνει ότι η Ελλάδα διαθέτει μπασκετικό IQ, για να έχουμε τόσους Έλληνες στη λίστα με τις ασίστ. Άλλωστε η πάσα κάνει δύο ανθρώπους χαρούμενους».

Πηγή: sport-fm

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης του Μουντιάλ στην Ρωσία (Βίντεο)

Η αντρίκια παραδοχή του Νεϊμάρ για τα 222 εκατ. της Παρί!

Μόσχα: Αυτή είναι η κλήρωση του Μουντιάλ–Όλοι οι όμιλοι