“Πεδίο μάχης” η ΔΕΘ στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό: Βροχή οι πέτρες και τα χημικά

Σε “πεδίο μάχης” έχει μετατραπεί η νότια πύλη της ΔΕΘ όπου εκατοντάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθούν για να εκφράσουν την αντίθεση τους στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών. Οι διαδηλωτές συγκρούονται με μονάδες των ΜΑΤ, με τους μεν να πετούν βροχή τις πέτρες και τους δε αλόγιστη χρήση χημικών.

Η ένταση ξεκίνησε, όταν μερίδα διαδηλωτών έσπασε την πόρτα της νότιας πύλης της ΔΕΘ και αποπειράθηκε να εισέλθει εντός του χώρου της Εκθέσεως.

Ένταση σημειώθηκε επίσης, όταν δύο διαδηλωτές κατάφεραν να περάσουν την περίφραξη, με σκοπό να κινηθούν προς την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Άνδρες των ΜΑΤ εντόπισαν τα δύο άτομα και τα οδήγησαν εκτός του χώρου της ΔΕΘ.

Δείτε το βίντεο του Thestival.gr από το σημείο:

Να σημειώσουμε ότι ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και πέριξ για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τα “οφέλη” της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Υπάρχει αυστηρός έλεγχος των ατόμων που κατευθύνονται προς τον χώρο της εκδήλωσης, ενώ η Αστυνομία απομάκρυνε δυο οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν φτάσει στο περίπτερο 8.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30 στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ. Πολλοί ήταν εκείνοι όμως που είπαν ότι έπρεπε να είχε αναβληθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρέμουν τις αντιδράσεις: Άλλαξε η τοποθεσία της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό

Διαμαρτυρίες έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό στην Τούμπα

Εκπληκτικό: Χορευτές σχηματίζουν την Μακεδονία με τα σώματα τους στην Έδεσσα (Βίντεο)