Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τα νέα δεδομένα με την κατάσταση της υγείας του

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έκανε μία ανάρτηση στο Instagram λιγο πριν μπει στο χειρουργείο για το πρόβλημα της υγείας του, προκειμένου να ενημερώσει όσους ενδιαφέρονται για την κατάστασή του. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Εδώ στο περίμενε ….ποσο απύθμενη λέξη».

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το θέμα αυτό της υγείας του είναι που τον ανάγκασε και να προβεί σε αποχώρηση από την παράσταση που συμμετείχε, το «Αχαρνής».

Δεν ήταν λίγοι όσοι έσπευσαν να του συμπαρασταθούν και να αφήσουν τα δικά τους υποστηρικτικά σχόλια. Τόσο συνάδελφοί του ηθοποιοί, όσο και θαυμαστές του έγραψαν κάτω από τη φωτογραφία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους και περνώντας μηνύματα αισιοδοξίας.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έγραψε: «Αγόρι μου γλυκό σου εύχομαι ολόψυχα γρήγορα γέρος και ξανά παντοδύναμος!», η Μαρία Κωνσταντάκη σχολίασε: «όλα καλά θα πάνε .. Προμις», ενώ σχόλιο άφησε και ο Βασίλης Παλαιολόγος: «μη μασάς…..και ότι χρειαστείς εδω!!!!» και η Νίκη Παλληκαραράκη «Όλα θα πάνε καλά Πυγμαλίωνα μου κι όλων η ευχή κι η σκέψη μας κοντά σου».

Να θυμίσουμε όσα είχε πει ο ίδιος ο Π. Δαδακαρίδης σχετικά με το θέμα της υγείας του σε προηγούμενη ανάρτησή του, θέλοντας να καθησυχάσει όσους ενδιαφέρονται: «Δεν είναι κάτι τόσο κακό όσο ορισμένοι σκέφτονται».

Πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Κώστας Ευριπιώτης μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του

Δεν κρύβεται! Δείτε το νέο σύντροφο της Βάσως Λασκαράκη! (pics)

Power of Love: Αγωγή 1.000.000 ευρώ από την Γκαμπριέλα!