“Τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά”: Καμία ανατροπή στην υπόθεση της Λέρου λέει ο δικηγόρος

Λέρος

Κατατέθηκε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές της Κω η έκθεση του ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσου, αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της Λέρου από τον πατέρα και τη μητέρα τους, έκθεση από την οποία προκύπτουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Με αφορμή πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι δεν υπάρχει βιασμός των παιδιών, με δηλώσεις του ο συνήγορος των παιδιών Παναγιώτης Αβρίθης διευκρίνισε ότι η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, με ομόφωνες αποφάσεις εισαγγελέα και ανακρίτριας της Κω, πατέρας και μητέρα έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.

«Δεν υπάρχει καμία διαφορά από την ιατροδικαστική έκθεση. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά και συμβατή κατά την άποψή μου με αυτά που έχουν καταθέσει οι γονείς. Οι πράξεις είναι δεδομένες. Το τι έχει γίνει και τι έχουν περιγράψει είναι είναι απόλυτα συμβατό με αυτή την ιατροδικαστική έκθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, Παναγιώτης Αβρίθης, που έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση των παιδιών, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Epsilon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη 57χρονη που έταζε προσλήψεις σε πρεσβείες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Από την απεργία πείνας – Επιδεινώνεται η κατάσταση υγείας του Κουφοντίνα

ΑΚΟΜΑ: Σοκ στη Λαμία – Συνταξιούχος δικηγόρος κακοποιούσε σεξουαλικά τα δυο εγγόνια του