Τρόμος στο Βερολινο – Πυροβολισμοί σε καθεδρικό ναό (video)

Βερολίνο

Ένας αστυνομικός πυροβόλησε έναν άνδρα στον καθεδρικό ναό του Βερολίνου, μετέδωσαν γερμανικά ΜΜΕ, προσθέτοντας ότι οι συνθήκες που εκτυλίχθηκε το περιστατικό δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται ένοπλοι αστυνομικοί ενώ αποκλείουν την περιοχή περιμετρικά του καθεδρικού ναού και δύο ασθενοφόρα που έχουν σταθμεύσει στην είσοδο του ναού, ενός δημοφιλούς τουριστικού προορισμού στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

«Σημειώθηκε ένας πυροβολισμός στον καθεδρικό ναό του Βερολίνου» δήλωσε μια εκπρόσωπος Tύπου της αστυνομίας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης, ο αστυνομικός πυροβόλησε στα πόδια έναν άντρα που προκαλούσε προβλήματα στον ναό, δεν έχει διευκρινιστεί όμως οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

«Γύρω στις 16.00 τοπική ώρα (17.00 ώρα Ελλάδας), η αστυνομία επενέβη καθώς ένα πρόσωπο δημιουργούσε προβλήματα, κατόπιν ένας αστυνομικός έκανε χρήση του υπηρεσιακού όπλου του», επισήμανε μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο άνδρας «τραυματίστηκε στα πόδια» διευκρίνισε η αστυνομία με μήνυμά της στον λογαριασμό της στο Twitter.

Επιπλέον, οι αρχές απηύθυναν έκκληση «να αποφευχθεί κάθε σεναριολογία» σχετικά με τα κίνητρα του άνδρα που τραυματίστηκε, τονίζοντας ότι δεν μπορούν, προς το παρόν, να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε τα βίντεο: