Όλα όσα έγιναν στα βραβεία Mad Video Music Awards [Pics & vid]

Φέτος, στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2018 ανέβηκαν περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες που ανέβασαν τη διάθεσή μας στα ύψη: o Bo, o Claydee, η Courtney, η Demy, o Dj Kas, η Idra Kayne, οι Kings, οι Μελisses, o Mikolas Josef, η Naya, οι Onirama, η Shaya, o Snik, o Stan, οι Playmen, οι Τhe Players, o Θέμης Αδαμαντίδης, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Μελίνα Ασλανίδου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Καταχθόνιος, ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Έλενα Παπαρίζου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Σάκης Ρουβάς, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Τάμτα, η Έλενα Τσαγκρινού, η Ελένη Φουρέιρα και οι 719.

Βραβεύσαμε τα καλύτερα και τους καλύτερους της ελληνικής μουσικής, όπως εσείς τους ψηφίσατε κατά χιλιάδες, κατά δεκάδες χιλιάδες που μπήκαν με χαρά στο παιχνίδι. Φέτος είχαμε πάνω από 260.000 ψήφους στα Μad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s, αριθμός-ρεκόρ! Ε ναι, όταν κάτι το κάνεις 15 συνεχόμενα χρόνια με επιτυχία, γίνεται επίσημος θεσμός.

Ποιοι είναι, όμως, οι πρωταγωνιστές της βραδιάς αυτής;

Best male modern: Σάκης Ρουβάς

Καλύτερο ντουέτο της Χρονιάς: Έλενα Παπαρίζου-Αναστάσιος Ράμμος

Best group: Μέλισσες

Best video of the year: Μέλισσες

Best female adult: Έλενα Παπαρίζου

Best female modern: Ελένη Φουρέιρα

Best male adult: Κωνσταντίνος Αργυρός

Best newcomer: The players

Best International Song: Havana-Camila Cabello

Music Icon Special Award: Γιώργος Μαζωνάκης

Best Hip-Hop: Snik

Song of the year: Κωνσταντίνος Αργυρός

Τελικά το βραβείο κατέκτησε η Έλενα Παπαρίζου η οποία βέβαια αποθεώθηκε από τον κόσμο που ήταν στο Κλειστό γήπεδο στο Παλαιό Φάληρο.

To βραβείο απένειμαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης οι οποίοι καλωσόρισαν την τραγουδίστρια στη σκηνή. Η ίδια ευχαρίστησε με το κοινό για την προτίμησή του στο πρόσωπό της ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το βραβείο που παραλάμβανε.

Oι υποψηφιότητες ήταν οι εξής:

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ

ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Δες αναλυτικά στην παρακάτω gallery τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε!

Διαβάστε επίσης:

«Άστραψε και βρόντηξε» η Σταμάτη: «Ο εφιάλτης ξαναχτύπησε στη Μάνδρα…» (Βίντεο)