Αντιδήμαρχος Μαραθώνα: Παραιτούμαι για λόγους ευθιξίας

Φουντώνει το πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο για την τραγωδία. Καταγγέλλει την απουσία του κ. Ψινάκη και λυπάται που τον στήριξε. Παραιτείται on air στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά μετά τις πυρκαγιές για λόγους ευθιξίας η Αντιδήμαρχος Μαραθώνα, κ. Λαπαρού.

Τί δήλωσε: 

«Νιώθω την ανάγκη να παραιτηθώ αφού δεν το έκανε κανένας από τους ανώτερους και ανώτατους» είπε η κ. Λαπαρού στον ΣΚΑΙ και συνέχισε: «Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Τα θύματα είναι πάρα πολλά. Είναι μια πληγή που θα κάνει χρόνια να κλείσει».

«Παραιτούμε διαμαρτυρόμενη επειδή δεν το έκανε κανείς. Σε μένα δεν αντιστοιχούν πολλά πτώματα. Σε αυτούς που αντιστοιχούν πολλά πτώματα δεν το έκανε κανείς», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Μαραθώνα.

«Ντρέπομαι γι αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, αλλά την ευθύνη δεν την πήραν ποτέ. Ντρέπομαι γιατί ο δήμαρχος δεν είναι μόνο για την καρέκλα. Ο Δήμος ξεκινά από τον Βαρνάβα και φθάνει στη Ραφήνα. Ντρέπομαι που στήριξαν έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε, που φέρθηκε με αλαζονεία. Δεν ήταν καν παρών στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο» είπε η κ. Λαπαρού.

Διαβάστε, επίσης:Το πρωί του Σαββάτου εξέπνευσε στο ΚΑΤ η 42χρονη γυναίκα- Μεγαλώνει ο αριθμός των θυμάτων