Η νέα τρυφερή φωτογραφία της Ελ. Μελέτη με το μωρό της

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην “κοινότητα” των μαμάδων και όπως φαίνεται είναι ερωτευμένη με τη νεογέννητη κορούλα της. Η μητρότητα της ταιριάζει ιδιαίτερα, με την ξανθιά παρουσιάστρια να φαίνεται πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ, ενώ σπάνια πλέον πραγματοποιεί κοσμικές εμφανίσεις αφού δεν χορταίνει να περνά χρόνο με το μωρό της, όπως μεταδίδει το instyle.gr.

Η άλλοτε δυναμική δημοσιογράφος που απολάμβανε και τις ελευθερίες της εργένικης ζωής, έχει αλλάξει εντελώς ζωή από τότε που βρήκε τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Θοδωρή Μαροσούλη. Οι δύο τους είναι πλέον μαζί παντού και ο καρπός του έρωτά τους μονοπωλεί το ενδιαφέρον και την προσοχή τους. Στο πλαίσιο αυτό ανέβασε και η Ελεονώρα μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στο Instagram , που πραγματικά μας έκλεψε την καρδιά. Απεικονίζεται λοιπόν η ίδια, χαμογελαστή και με την ευγνωμοσύνη να ξεχειλίζει από το βλέμμα της, να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της. Πέρα από τη φωτογραφία όμως, την παράσταση κλέβει και η λεζάντα της, στην οποία η παρουσιάστρια έγραψε τους στίχους ενός γνωστού τραγουδιού, αφιερώνοντάς τους στη μοναχοκόρη της: «You r my sunshine, my only sunshine, u make me happy when …”nights” are grey, u ll never know, dear, how much I love u , please don’t take my sunshine away…».

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να της ζήσει! Γέννησε τα ξημερώματα η Ελεονώρα Μελέτη

Είναι επίσημο! Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στο δυναμικό του Alpha

Τα συγκινητικά λόγια της Ελεονώρας Μελέτη για τον ερχομό του παιδιού της: «Ο άντρας μου εγώ ζήσαμε ό,τι πιο δυνατό…» (video)