Θεοχαρόπουλος: Η πολιτική ευθύνη απαιτεί πράξεις και όχι λόγια, για αυτό παραιτηθείτε

«Η πολιτική ευθύνη συνοδεύεται με παραιτήσεις αλλιώς είναι κενή περιεχομένου, ειδικά από την στιγμή που ο κ. Τσίπρας ζήτησε να αναλάβει την ευθύνη όλη η κυβέρνηση» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο. «H πολιτική ευθύνη απαιτεί πράξεις και όχι λόγια, για αυτό παραιτηθείτε τώρα» πρόσθεσε.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έκανε υπουργικό συμβούλιο για επικοινωνιακούς λόγους, για να «συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα από το επικοινωνιακό βατερλώ της σύσκεψης σε ζωντανή σύνδεση την ώρα που καίγονταν άνθρωποι και της συνέντευξης τύπου στην οποία δεν αναλήφθηκε καμία ευθύνη και δεν ειπώθηκε ούτε μία συγνώμη».

«4 ολόκληρες ημέρες μετά την φονική πυρκαγιά και την εγκληματική ολιγωρία των αρχών έδειξε ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί» σημείωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός «μίλησε για μακάβριες κομματικές σκοπιμότητες και συσκότιση της αλήθειας αναφερόμενος προφανώς στην επικοινωνιακή κυβερνητική προπαγάνδα των προηγούμενων ημερών. Μόνο έτσι εξηγείται γιατί η στάση της αντιπολίτευσης ήταν εξαιρετικά υπεύθυνη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλέξης Τσίπρας: Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία

ΝΔ για Τσίπρα: Στην πολιτική οι ευθύνες συνοδεύονται από παραιτήσεις

Μιχαλολιάκος για δηλώσεις Τσίπρα: Ανάληψη πολιτικής ευθύνης σημαίνει παραίτηση!