Νίκος Τόσκας: “Έχουν γίνει και λάθη από την αστυνομία”- Επίδομα στην ομάδα της αντιτρομοκρατικής

Ο Νίκος Τόσκας παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει και λάθη από την αστυνομία, ενώ μίλησε για επίδομα στους άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

«Εξετάζεται να δοθεί επίδομα ειδικών συνθηκών στους άνδρες της αντιτρομοκρατικής ομάδας της ΕΛΑΣ», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στο Εpsilon. Ο κ. Τόσκας υποστήριξε ότι έχει μειωθεί η εγκληματικότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει εκμηδενιστεί. «Το έγκλημα έχει αλλάξει λόγω του ότι έχουν ανοίξει τα σύνορα», σημείωσε.

Ασφαλώς έχουν γίνει και λάθη από την αστυνομία έχουν όμως υπάρξει και επιτυχίες, είπε ο αναπληρωτής υπουργός και αναφερόμενος σε «γκάφες» έφερε ως παράδειγμα το χωράφι με κλωστική κάνναβη που «ξήλωσε» αστυνομικός.

Αναφερόμενος στα αεροσκάφη για την κατάσβεση πυρκαγιών, δήλωσε ότι έχουν εκσυγχρονιστεί οι κινητήρες, που κόστισαν ακριβά, είμαι σε ικανοποιητικό βαθμό έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε πυρκαγιές, σημείωσε.

«Με έχουν πάρει πολλά τηλέφωνα για Αστυνομικούς που τους έχω μεταθέσει από φύλαξη υψηλών προσώπων σε υπηρεσίες για την ασφάλεια του πολίτη και έχω δεχτεί χτυπήματα κάτω από τη ζώνη», είπε ακόμη ο κ. Τόσκας.

«Επί ημερών της ΝΔ η δυτική Αττική ήταν ο “σκουπιδότοπος” που δεν ασχολείται κανένας. Στα Εξάρχεια, η παραβατικότητα ξεκίνησε από τα ναρκωτικά. Επί ΝΔ γίνονταν άκριτα προσαγωγές ταλαιπωρούσαν τον κόσμο και στη συνέχεια τους άφηναν ελεύθερους», δήλωσε ακόμη μεταξύ άλλων.

Διαβάστε, επίσης: Προσαγωγή στη ΓΑΔΑ δύο μελών του «Ρουβίκωνα»